Αστυνομικός σε ρόλο τσιλιαδόρου σε ληστεία


Ημερομηνία Τετάρτη, 19 Οκτ 2011 @ 16:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΑστυνομικός φύλαγε τσίλιες σε ληστές! Τσιλιαδόρος ληστών ήταν ένας 37χρονος αστυφύλακας, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τρία ακόμη άτομα, ηλικίας 35 και 43 ετών, το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν συγκροτήσει σπείρα εδώ και τρεις μήνες, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών.


Ειδικότερα, στις 11 Οκτωβρίου στην Εκάλη, χρησιμοποιώντας βαριοπούλα ακινητοποίησαν 75χρονο ημεδαπό και του αφαίρεσαν τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ διάφορα έγγραφα και κάρτες τραπεζών.

Επίσης, στις 14 Οκτωβρίου στο Μοσχάτο, με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν 66χρονο ημεδαπό και με χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά Ι.Χ. αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 7.895 ευρώ, ένα περίστροφο, κινητά τηλέφωνα, μία μοτοσικλέτα, καθώς και μπουφάν – κράνη, που φορούσαν στην πρώτη ληστεία.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 37χρονος Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Πηγή: Εθνος


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2722.html