Τζόνυ Ντέπ: Αμείβομαι υπερβολικά, κι ας ..με βιάζουν οι φωτογράφοι


Ημερομηνία Πέμπτη, 06 Οκτ 2011 @ 12:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Εξώφυλλο για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο κάνει το περιοδικό «Vanity Fair» τον Johnny Depp, τον πιο αλλόκοτο αλλά και πιο καλοπληρωμένο ηθοποιό του Χόλιγουντ. Ο δημοφιλής 'πειρατής' - ηθοποιός που υπολογίζεται ότι κερδίζει σε αμοιβές περισσότερα από 300 εκατομύρια δολλάρια το χρόνο, παραδέχτηκε ότι θεωρεί τον εαυτό του «υπερτιμημένο» ηθοποιό και παραδέχεται πως οι αμοιβές του είναι «υπερβολικές». Επίσης δήλωσε πώς συχνά νιώθει ..βιασμένος από τη συμπεριφορά των φωτογράφων!



Ο κινηματογραφικός «πειρατής» μίλησε για τις οικονομικές του απόλαβες, λέγοντας πως τον πληρώνουν υπερβολικά πολύ καλά. Ο ίδιος, εξήγησε, ότι όσο υψηλή και αν θεώρει κάποια αμοιβή, δεν θα την αρνιόταν. Τόνισε μάλιστα πως τα χρήματα που κερδίζει δεν είναι για εκείνον, αλλά για τα δύο του παιδιά, που έχει αποκτήσει με την σύντροφο τουVanessa Paradis.

"Αν πρόκειται να μου δώσουν αυτά τα ηλίθια χρήματα, θα τα πάρω. Πρέπει να τα πάρω. Δεν είναι για μένα. Είναι για τα παιδιά μου. Όλα είναι για αυτά."

Στην ίδια συνέντευξη, ο Johnny Depp υπογράμμισε πως δεν του αρέσει καθόλου να τον φωτογραφίζουν. Είπε δε χαρακτηριστικά πως όποτε τον φωτογραφίζουν νιώθει σαν να δέχεται σεξουαλική επίθεση: "Όσο για τις φωτογραφήσεις, αυτές είναι κάτι σαν βιασμός. Σαν να βιάζεσαι εκείνη την ώρα με κάποιον τρόπο. Νιώθεις χαζός. Είναι τόσο ηλίθιο".



The Rum Diary - το τρέιλερ της ταινίας που έρχεται σύντομα στις αίθουσες


Αυτή την εποχή, ο σταρ βρίσκεται στα γυρίσματα του «Dark Shadows» με σκηνοθέτη τον Tim Burton, ενώ σύντομα θα τον δούμε στο «Τhe Rum Diary», μεταφορά του μυθιστορήματος του Hunter S. Thompson.

Πηγές: Πρώτο Θέμα / Σταρ / Αντέννα






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2715.html