Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά - ακούστε το


Ημερομηνία Πέμπτη, 06 Οκτ 2011 @ 11:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Σε μια ακόμη μουσική ανατροπή προχώρησε ο Σάκης Ρουβάς με το νέο του τραγούδι 'Κάνε να μη σ’ αγαπήσω', σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη. Ο Έλληνας performer έχει αποδείξει πολλές φορές ότι του αρέσουν οι προκλήσεις και ότι μπορεί να υποστηρίξει με άνεση τις αλλαγές που υιοθετεί. Στη νέα μουσική πρότασή του κυριαρχούν τα ροκ στοιχεία και ο δυνατός στίχος, καθώς διαφοροποιείται από τα τελευταία hits του.


Ο Σάκης Ρουβάς στην καλύτερη φάση της καριέρας του και πιο δυναμικός από ποτέ, μας παρασύρει στους rock ηλεκτρικούς ρυθμούς του με την πολυαναμενόμενη νέα επιτυχία του, η οποία θα κερδίσει τις καρδιές του κοινού.

Ο 39χρονος σούπερ σταρ, ο οποίος από μέρα σε μέρα, θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, είχε δώσει στους θαυμαστές του μια γεύση από το νέο του κομμάτι, ανεβάζοντας ένα δείγμα στο twitter.




Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σάκης μας παρασύρει στους rock ηλεκτρικούς ρυθμούς του με την πολυαναμενόμενη νέα επιτυχία του, η οποία θα κερδίσει τις καρδιές του κοινού!

Πηγές: Antenna / Nooz







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2714.html