Η Αννα Βίσση και το ψεύτικο facebook προφιλ για εύρεση συντρόφου


Ημερομηνία Πέμπτη, 29 Σεπ 2011 @ 12:30
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS«Δεν έκανα ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook για να βρω σύντροφο», ξεκαθαρίζει η Άννα Βίσση. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Κύπρο και φαίνεται πως παραποίησαν τα λόγια της, κόβοντας μια φράση της. Το Star επικοινώνησε μαζί της και η ίδια είπε πως η συνέντευξή της είναι ολίγον τι… κομμένη. «Έχει πλάκα αυτό. Εγώ είπα υποθετικά, ”για φαντάσου” μέσα από κει να έκανα κάτι τέτοιο. Στο Facebook κάνεις πολλά και διάφορα. Λείπει η φράση, “για φαντάσου”», είπε η Άννα.
Το ίδιο όμως το Star ήταν αυτό που δημοσίευσε το σχετικό άρθρο, καθώς και η Πρωινή Μελέτη με την Ελεονώρα Μελέτη μετέδωσαν την ..αλλοιωμένη συνέντευξη.
Διαβάστε τι γράφτηκε και ακούστε τι ειπώθηκε πραγματικά..


Όσο για το αν πιστεύει πως όλο αυτό δημιουργήθηκε εσκεμμένα από την πλευρά του δημοσιογράφου, δήλωσε: «Όχι... Όταν θέλει κάποιος να προβάλλει κάτι άλλο, αυτό θα κάνει. Είπα “για φαντάσου να το έκανα αυτό και να πήγαινα στο ραντεβού και να έβλεπαν την Άννα Βίσση”. Αυτό είπα, τίποτα άλλο. Μια πλάκα κάναμε».

Διαβάστε και τι έγραφε το site του star μόλις την προηγούμενη μέρα:

Και όμως είναι αλήθεια. Η… απόλυτη Ελληνίδα star, η Άννα Βίσση ντε, παραδέχθηκε ότι έκανε ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να βρει νέο amore!!!

Την καυτή αποκάλυψη την έκανε η ίδια σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Κύπρο, την οποία μετέδωσε η «Πρωινή Μελέτη».

Τι είπε λοιπόν η Αννούλα; Ότι είναι μόνη της αυτόν τον καιρό και ότι σκέφτεται να κάνει… κονέ μέσω της σελίδας της στο Facebook.

«Να σας πω κάτι που γέλαγα με τους φίλους μου;», είπε η Άννα. «Εκτός από μια σελίδα στο Facebook που είναι τα πιο επαγγελματικά, που τα παρακολουθώ, αλλά το διαχειρίζεται κάποιος άλλος, αποφάσισα να κάνω κι ένα δικό μου προφίλ. Γιατί λέω “παιδιά πώς θα τύχει να γνωρίσω κι εγώ ένα καλό παλικάρι;”», συνέχισε χωρίς κανένα κόμπλεξ, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Το έφτιαξε λοιπόν το προφίλ, αλλά έκανε μια… ζαβολιά.

«Το έφτιαξα το προφίλ στο Facebook. Δεν έβαλα το όνομά μου βέβαια και μετά σκεφτόμουν, “θα τον βρω τον νεαρό… νεαρό, μου’ χει μείνει, τον άνθρωπο τέλος πάντων, και θα πάω στο ραντεβού. Ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν με δει;”», αναρωτήθηκε.

Και απάντησε μόνη της στο ερώτημα.

«Γι’ αυτό εγώ πρέπει να τα φτιάξω με ξένο», είπε η Άννα Βίσση και αποκάλυψε και τις προτιμήσεις της. Ιταλούς ή Ιρλανδούς θα ήθελε για ταίρι, τους οποίους χαρακτήρισε πολύ… παθιάρηδες!!!!
Πηγές: ProtoThema.gr / Star.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2708.html