Κουτσομπολιά!..


Ημερομηνία Πέμπτη, 30 Μάι 2002 @ 12:18
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiS...ξεχάστε τα μπυρόκοιλα, ως στοιχείο γοητείας, "χειρολαβές του έρωτα" και δεν ξέρω τι άλλο.. Πρέπει να φύγουν! Και όσο και να τα κουνάτε τα ζάρια, μην γελιόμαστε... Δεν γυμνάζει!

Τελευταία μέρα του Μαίου αύριο και μπαίνουμε στο καλοκαίρι.. Ξεκινήσατε κανέναν καλοκαιρινό σπορ; Ιστιοπλοΐα; Καταδύσεις; Σκι; Σερφ; Τάβλι σε τσίγκινο τραπεζάκι στην άμμο; Γιατί όλοι χαμογελάσατε με νόημα στο τελευταίο;;; Λοιπόν, όσοι είναι στο mailing list, θα είδαν την γκρίνια που είχαμε επειδή θίξαμε τα παχάκια των κοριτσιών και αφήσαμε τους κυρίους απ' έξω. Μην νομίζετε όμως φίλτατοι ότι εσείς είστε καλύτεροι.. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι άστα να πάνε (ομολογώ χωρίς λόγο και αιτία - απλά αυτο-χωνόμαστε οι άντρες και ανεβάζουμε μόνοι μας τον πήχη, ενώ αναλογικά υπάρχουν πρόθυμες γυναίκες για όλους).. Όλοι έχουν αρχίσει να κάνουν μπάνιο σχεδόν κάθε μέρα (τσκ τσκ τσκ), προσέχουν το ντύσιμο, το χτένισμα, το σώμα τους, και κάνουν εμάς τους λέτσους να φαινόμαστε χάλια.. Οπότε, ξεχάστε τα μπυρόκοιλα, ως στοιχείο γοητείας, "χειρολαβές του έρωτα" και δεν ξέρω τι άλλο.. Πρέπει να φύγουν! Και όσο και να τα κουνάτε τα ζάρια, μην γελιόμαστε... Δεν γυμνάζει! Άντε μπράβο, γιατί βλέπω να βρίσκετε την γυναίκα των ονείρων σας, να τα φτιάχνει με κάνα βλαχαδερούλη σφίχτη σαν τον Ανδρέα από το bar (αμφίβολης σεξουαλικής ταυτότητας), για να μην σας πω σ' εσάς τους δεσμευμένους, την κοπέλα σας που την είχατε "δεμένη", ως γάιδαρο και "σίγουρη".. (Και θα σας κομματιάσει τον εγωισμό και την αυτοεκτίμηση!) Γιατί η παροιμία λεει: "Κάλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε" αλλά δεν εξασφαλίζει το ότι θα γαιδουρογυρέψετε ακόμα κι αν γαιδουροδέσετε.. Απλά σας προτείνει κάτι, αν σας προκύψει η επιλογή..

Φλυαρία σήμερα στο site, εεε; Δεν ξέρω, ένιωσα την ανάγκη φαίνεται να φανώ δίκαιος για την ακροάτρια που διαμαρτυρήθηκε αλλά και για τις απανταχού Ελληνίδες, που έχουν καταφέρει να αναστρέψουν αδικίες δεκαετιών στα γονίδια τους, να αποβάλλουν την φαρδιά και γεμάτη λεκάνη (που στα συνοικέσια τους ..απέδιδε "πολλά και γερά παιδιά"), το μουστάκι, το μόνο ένα αλλά συνεχόμενο φρύδι, της αποτρίχωσης μόνο τους 2 καλοκαιρινούς μήνες των διακοπών, αλλά κατά καιρούς βασανίζονται από τα τελευταία κατάλοιπα.. κυτταρίτιδα, "φλοιός πορτοκαλιού", ή όπως αλλιώς βρίσκουν τους τρόπους και τις ονομασίες οι απανταχού εταιρίας καλλυντικών να αγχώσουν τα αντικείμενα του πόθου μας! Κορίτσια, μην σκατε! Απλά, αποφύγετε τις ακρότητες που σας επιβάλλει η μόδα, όταν αυτές δεν ταιριάζουν στο δικό σας σώμα.. Καλύτερα να χάσετε το εύσημον της "ενήμερης ενδυματολογικά" παρά να κολλήσετε την ρετσινιά του σούργελου και του καρακατσουλιού!

Θα σας έχουμε απόψε στο ζωντανό; Την Τρίτη, για όσους ανησυχούσαν, πήγε μια χαρούλα.. Αν και υπήρξε ένα πρόβλημα με το δωμάτιο επικοινωνίας (όχι του big brother 2 βρε χαζά, το chat room εννοώ) αυτό διορθώθηκα, και άνευ απρόοπτου θα είναι μια χαρά για απόψε. Μάλλον σας αρέσει η μουσική που παίζουμε τόσο πολύ, που δεν υπάρχει κάποιο τραγούδι που θα θέλατε να ακούσετε εκτός αυτών που επιλέγουμε εμείς! Εκεί καταλήγω μετά την τελευταία μείωση στον αριθμό των προτιμήσεων που έρχονται σε κάθε εκπομπή! Σας ευχαριστούμε! ;-)

Φιλιά στους νεοφερμένους σημερινούς επισκέπτες από το e-week ένθετο της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ.. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συντάκτη της παρουσίασης στο site / σταθμό, Σπύρο Κωνσταντινίδη. Ευχαριστώ επίσης και τα διάφορα ελληνικά groups και ομάδες που μας στέλνουν τα δελτία τύπου για τις δραστηριότητες τους. Προσπαθούμε να στηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες με το μέγιστο των δυνάμεων μας από τις εκπομπές του HotStation.gr αφού η Ελληνική μουσική σκηνή είναι αγάπη και αδυναμία όλων εδώ.

Τέλος, κουράγιο, το Σαββατοκύριακο είναι κοντά! Θα "πούμε" τα υπόλοιπα το βραδάκι ζωντανά.. Εκεί, γύρω στις 22:00..

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article27.html