Ο Brad Pitt για την Jennifer Aniston: «Ο γάμος μου ήταν άθλιος!»


Ημερομηνία Σάββατο, 17 Σεπ 2011 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΜόνο ως χτύπημα κάτω από τη μέση μπορούν να χαρακτηριστούν οι αποκαλύψεις του ωραίου, πλην… «σοφού», Brad Pitt για την πρώην σύζυγό του Jennifer Aniston, επιβεβαιώνοντας αυτό που η ίδια είχε πει λίγο καιρό μετά το χωρισμό τους: «Του λείπει το γονίδιο της ευαισθησίας!». Με πολύ δηκτικό τρόπο περιγράφει στο αμερικάνικο περιοδικό «Parade», ως «ανούσια» και «άθλια» τη ζωή του κατά τη διάρκεια του πενταετούς γάμου του και τον εαυτό του, ως... «αξιολύπητο!».


Ο 47χρονος πλέον Pitt λέει χαρακτηριστικά πως κοιτάζοντας πίσω στο ανούσιο παρελθόν του συνειδητοποιεί ότι: «πέρασα τη δεκαετία του ’90 προσπαθώντας να κρυφτώ από όλους κι από όλα. Άρχισε να με κουράζει ο ίδιος μου ο εαυτός με το να κάθομαι συνέχεια σε έναν καναπέ και να καπνίζω χόρτο. Είχα αρχίσει να γίνομαι αξιολύπητος! Τελικά συνειδητοποίησα ότι εκείνη την εποχή προσπαθούσα να βρω ταινίες, όπου οι πρωταγωνιστές να έχουν μια ενδιαφέρουσα ζωή, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που ζούσα μια ενδιαφέρουσα ζωή. Νομίζω ότι ο γάμος μου είχε σχέση μ’ αυτό. Προσπαθούσα να προσποιηθώ ότι ο γάμος μου ήταν κάτι που στην ουσία δεν ήταν!». Σημειωτέον, ότι την εποχή στην οποία αναφέρεται ο Pitt είχε πρωταγωνιστήσει στις πολύ επιτυχημένες ταινίες «Seven Years in Tibet», «Meet Joe Black», «Se7en» και «Fight Club».

Αντιθέτως μιλάει με λόγια θαυμασμού για τη νυν σύντροφό του Angelina Jolie λέγοντας πως «ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που έχω κάνει είναι να την κάνω μητέρα των παιδιών μου! Η ζωή μου έχει αποκτήσει τώρα ουσιαστικό περιεχόμενο! Έχω δώσει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στο να νιώθω ένας ικανοποιημένος άνθρωπος. Είμαι ευτυχισμένος που μπόρεσα να βρω τη γυναίκα που αγαπάω και να φτιάξω μαζί της αυτή την καταπληκτική οικογένεια. Η Angie είναι μια εξαιρετική μητέρα. Ως άνθρωπος, είμαι πολύ ευτυχισμένος που την έχω».

O Brad Pitt & Jennifer Aniston σε παλιά κοινή τους εμφάνιση

Με τα σχόλια του αυτά ξύνει βαθιά την πληγή της εύθραυστης Jennifer, γνωρίζοντας τη μεγάλη της επιθυμία να γίνει μητέρα! Ο Pitt παντρεύτηκε με την Jennifer Aniston το 2000 και χώρισαν πέντε χρόνια αργότερα και ενώ ήδη είχε μπει η Angelina Jolie στη ζωή του!

Με την κίνησή του αυτή ο ηθοποιός, που αυτό τον καιρό προωθεί τη νέα του ταινία «Moneyball», προσφέρει στην ουσία στο «πιάτο» έτοιμο gossip υλικό στα αδηφάγα Μ.Μ.Ε.!


Πηγή: Daily Mail / Αγγελιοφόρος


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2696.html