Στη μπανιέρα της Celine Dion..


Ημερομηνία Πέμπτη, 08 Σεπ 2011 @ 21:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΈνας 36χρονος άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της διάρρηξης της κατοικίας της Celine Dion σε προάστιο του Μόντρεαλ, στον Καναδά, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ο άνδρας αυτός διέρρηξε το σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας, και μάλιστα της άδειασε το ψυγείο ενώ προσπάθησε να κάνει και μπάνιο στην μπανιέρα της. Ο 36χρονος συνελήφθη από την αστυνομία όταν άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός του σπιτιού.


Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Rene Angelil απουσίαζαν την ώρα της εισβολής από το σπίτι. Σύμφωνα με τον αστυνομικό που ανέλαβε την υπόθεση Franco Di Genova, ο Daniel Bedard την ώρα που συνελήφθη ετοιμαζόταν να κάνει ένα ζεστό μπάνιο στην πολυτελή έπαυλη του ζεύγους.

Ο Di Genova είπε χαρακτηριστικά: «Είχε ανοίξει τις βρύσες και ετοιμαζόταν να κάνει μπάνιο. Μάλιστα νωρίτερα είχε φάει και μερικά γλυκά από το ψυγείο. Η αυθάδειά του μάλιστα δεν είχε όρια καθώς την ώρα που μπήκαμε -στο σπίτι μετά την ειδοποίηση του συναγερμού – μας ρώτησε γεμάτος απορία: ‘Ει guys τι κάνετε εδώ’;Εσύ τα κάνεις σε ξένο σπίτι’ τον ρωτήσαμε και φυσικά τον συλλάβαμε».

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο Bedard πήδηξε στην βίλα από το φράχτη και εισέβαλε στο κυρίως σπίτι από ένα γκαράζ που ήταν ξεκλείδωτο. O 36χρονος καταδικάστηκε για διάρρηξη και φθορά ξένης περιουσίας.

Η Celine Dion και ο σύζυγος της Rene Angelil δεν ήταν μέσα στο σπίτι όταν έγινε η διάρρηξη. Το ζευγάρι ζει στην Φλόριντα των ΗΠΑ, και χρησιμοποιούν την έπαυλη του Μόντρεαλ όταν βρίσκονται στον Καναδά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα / ΑΝΤ1


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2689.html