Ο Bruce Springsteen για διακοπές στην Αντίπαρο


Ημερομηνία Παρασκευή, 26 Αύγ 2011 @ 10:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς ροκ σκηνής βρέθηκε στη χώρα μας πριν μερικές ημέρες. Ο 62χρονος ροκ γόης επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και κατάφερε να μην γίνει αντιληπτός από κάμερες και φωτογράφους. Ο Bruce Springsteen την Παρασκευή βρέθηκε στην Αντίπαρο όπου απήλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό που τόσο πολύ είχε ακούσει.


Είναι λάτρης της χώρας μας κι ας μην την είχε επισκεφτεί ξανά και όταν έφτασε στην Ελλάδα -σύμφωνα με ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά του- ένιωσε πως έκανε πραγματικότητα ένα μεγάλο του όνειρο. Μάλιστα, οι κάτοικοι του νησιού αλλά και οι τουρίστες οι οποίοι τον έβλεπαν να κάνει βόλτες στα σοκάκια της Αντιπάρου δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι είναι ο μεγάλος σταρ της δεκαετίας του ’80 και ότι είναι τόσο απλός και χαμογελαστός.

Πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι ο Bruce Springsteen δεν συνοδευόταν από σωματοφύλακες και από προσωπική ασφάλεια. Ήταν low profile και το μόνο που ήθελε ήταν να δει κάθε γωνιά του κυκλαδίτικου και εναλλακτικού αυτού νησιού και να μάθει κάποια πράγματα για την ιστορία του. Κι αν πιστεύετε ότι ήρθε στη χώρα μας επειδή τον κάλεσε ο σχεδόν μόνιμος κάτοικος του νησιού –τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες- Tom Hanks… γελιέστε. Ο Bruce Springsteen έμεινε σε σουίτα στο ξενοδοχείο «Oliaros» στον Άγιο Γεώργιο Αντιπάρου και ο επιχειρηματίας κύριος Τσάκωνας φρόντισε να μην του λείψει απολύτως τίποτα. Επίσης, ο μεγάλος σταρ επιθυμούσε να κάνει παρέα μόνο με Έλληνες.

Πηγή: gossip-tv







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2681.html