Χωρίζει ο Will Smith; Τι απαντά στις φήμες;


Ημερομηνία Πέμπτη, 25 Αύγ 2011 @ 03:10
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



«Παρότι απεχθανόμαστε να απαντάμε σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, οι φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση μας είναι εντελώς ψευδείς. Είμαστε ακόμα μαζί και ο γάμος μας είναι ακλόνητος

Με αυτά τα λόγια η Jada Pinkett-Smith και ο Will Smith διέψευσαν τις φήμες που ήθελαν το γάμο τους να περνάει κρίση και τους ίδιους να βρίσκονται στους δικηγόρους για να καθορίσουν τις διαδικαστικές λεπτομέρειες.


Το ζευγάρι μετράει ήδη 14 χρόνια γάμου και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Jaden και την Willow. Ο Will έχει και ένα παιδί από προηγούμενο γάμο τον Trey ο οποίος θέλοντας να βοηθήσει την κατάσταση έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter «Ο χωρισμός του Wills και της Jada δεν είναι καθόλου αλήθεια!» και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει ακόμα κι αν αυτό δεν είναι αλήθεια.»

Οι φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει ανέφεραν ως κύρια αιτία ένα κρυφό δεσμό που διατηρούσε η Jada με τον προσφάτως χωρισμένο Mark Antony με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά «Hawthorne» η πλευρά Smith όμως διέψευσε και αυτό τον ισχυρισμό.

Πιο συγκεκριμένα, το αμερικανικό περιοδικό InTouch αφιέρωσε 6σέλιδο άρθρο του στον ταραγμένο γάμο του Will Smith και της Jada Pinkett ισχυριζόμενο ότι ο διάσημος ηθοποιός έπιασε επ’ αυτοφώρω τη σύζυγό του, σε ένα από τα σπίτια του ζευγαριού στο Λος Άντζελες, μαζί με τον πρώην άντρα της Jlo, Μαρκ Άντονι.

Δυστυχώς για το περιοδικό, μόλις εχθές ο εκπρόσωπος του ζευγαριού έκανε δύο ξεχωριστές δηλώσεις λέγοντας ότι το οι Smith και Pinkett δεν χώρισαν έπειτα από δημοσιεύματα του εν λόγω περιοδικού, «αδειάζοντας», έτσι, το παρόν τεύχος.

Και για να ολοκληρωθεί το «τρίπτυχο της επιτυχίας», στην ίδια κίνηση αρνητικών διευκρινίσεων σε σχέση με το δημοσίευμα του InTouch προέβη και ο εκπρόσωπος τύπου του Μαρκ Άντονι δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ο πελάτης του είχε ερωτικό δεσμό με την Pinkett.

Άντονι και Pinkett συνεργάστηκαν πρόσφατα σε δραματική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγος του Smith και φήμες τους ήθελαν μαζί και εκτός πλατό.

Το τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί, αναμένεται σύμφωνα με τα όσα έγραψε η Daily Mail, να βάλει καινούριες φωτιές καθώς έχει φωτογραφίες όλων τους στο εξώφυλλο υπό τον τίτλο: «Δύο κατεστραμμένοι γάμοι: η Jada κλέβει τον σύζυγο της J.Lo!»


Πηγή: myself.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2677.html