Σε έπαυλη της Γλασκώβης μένουν τώρα οι Μπραντζελίνα


Ημερομηνία Τρίτη, 23 Αύγ 2011 @ 23:30
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Ο Brad Pitt και Angelina Jolie μετακόμισαν στη Γλασκώβη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Brad Pitt World War Z και, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μείνουν σε τίποτα μικρότερο από μία επιβλητική έπαυλη του 16ου αιώνα.


Η 36χρονη ηθοποιός απολαμβάνει ήδη τις βόλτες με τα παιδιά της στον τεράστιο κήπο γύρω από την εξοχική κατοικία, τις ώρες που ο 47χρονος αγαπημένος της βρίσκεται στο σετ των γυρισμάτων της ταινίας «World War Z», στο κέντρο της Γλασκώβης. Το ζευγάρι μαζί με τα έξι του παιδιά θα μείνει στη Σκωτία για μερικές εβδομάδες, οπότε ήθελε να καταλύσει σε ένα οίκημα που θα του παρείχε όλες τις ανέσεις.

Το κτήμα Carnell βρίσκεται στην περιοχή Αϊρσάιρ, η οποία απέχει τριάντα χιλιόμετρα από το σημείο των γυρισμάτων.

Οσον αφορά το εσωτερικό της έπαυλης, σίγουρα θα προσφέρει κάθε άνεση στους χολιγουντιανούς αστέρες. Διαθέτει χώρο αρκετό για δεκαοχτώ άτομα και όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με ακριβά έπιπλα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η ιστορική έπαυλη έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές ως τόπος γυρισμάτων ταινιών, αλλά και ως χώρος διοργάνωσης γάμων και λαμπερών εκδηλώσεων, χάρη στην εντυπωσιακή όψη της.

Τέλος, η οικογένεια «Μπραντζελίνα» θα έχει τη δυνατότητα να γευτεί τη σκωτσέζικη κουζίνα, καθώς οι σεφ του κάστρου ειδικεύονται στα παραδοσιακά εδέσματα.

Δεδομένου ότι το ζευγάρι έχει μια αδυναμία στα κάστρα αλλά και του γεγονότος ότι το προσωπικό που δουλεύει εκεί είναι γνωστό για τη διακριτικότητα αλλά και την εχεμύθειά του, το κτήμα Carnell ήταν η καλύτερη λύση.

Πηγή: Espresso






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2674.html