Χωρίζουν ξαφνικά Τζένιφορ Λοπέζ - Μαρκ Αντονι


Ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούλ 2011 @ 19:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΒόμβα μεγατόνων έπεσε στο Χόλιγουντ με την ανακοίνωση του χωρισμού της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μαρκ Αντονι. Το διάσημο ζευγάρι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την «κρίση της επταετίας» γάμου, οπότε ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του ότι βάζει τέρμα στην κοινή του ζωή. Ετσι η «καμαριέρα» που μεγάλωσε στο Μπρονξ είναι μόνη.


Αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος στον γάμο μας. Ηταν μια δύσκολη απόφαση και είμαστε θλιμμένοι. Θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την προσωπική μας ζωή σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, αναφέρει η δήλωση στην οποία προστίθεται ότι έχουν λύσει φιλικά όλες τις τυχόν εκκρεμότητες που θα προκύψουν από το διαζύγιο.

Παραμένει άγνωστο πότε έφτασε το τέλος, το οποίο κανείς δεν είχε υποψιαστεί ή παρατηρήσει. Ηταν μετά την ανακοίνωση που όλοι «ερμήνευσαν» στην προ ημερών απουσία του Μαρκ Αντονι από το γκαλά των βραβείων Bafta. Η J.Lo πήγε με τη μητέρα της Γουαδελούπη και κάθισαν στο τραπέζι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν, ενώ από το δάχτυλό της έλειπε η βέρα της.

Λόπεζ και Αντονι δεν αναφέρθηκαν στα «γιατί» και τα «πώς» του χωρισμού, οπότε ήταν φυσικό να ξεκινήσουν τα σενάρια, με πρώτο αυτό της ζήλιας. Ο Αντονι ήταν αυταρχικός και έγινε έξω φρενών με την επικείμενη τόπλες εμφάνιση της Λόπεζ στη νέα της ταινία «What to expect when you're expecting».

Επίσης τολμηρές σκηνές θα έχει και το θρίλερ «Parker» στο οποίο συμμετέχει. Κάποιοι πάλι είπαν ότι οι προστριβές στο ζευγάρι ξεκίνησαν από το 2008, όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα Μαξ και Εμα, και η μητέρα της Λόπεζ μετακόμισε στο σπίτι για να βοηθήσει.

Ο γάμος αυτός ήταν ο τρίτος της Λόπεζ. Πρώτος σύζυγός της ήταν ο Κουβανός Οχάνι Νοά με τον οποίο παντρεύτηκε το 1997 και χώρισε το 1998. Το 2001, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον μεγάλο της έρωτα, τον Μπεν Αφλεκ που την παράτησε λίγο μετά τον αρραβώνα τους, παντρεύτηκε τον χορευτή Κρις Τζαντ, τον οποίο χώρισε μετά από δέκα μήνες, ενώ μεταξύ των αγαπημένων της ήταν και ο μεγιστάνας ράπερ Παφ Ντίντι.

Πηγή: Espresso (ιντερνετ)


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2633.html