Γιάννης Κότσιρας - Δημήτρης Μπάσης: μαζί ζωντανά στην Εδεσσα


Ημερομηνία Κυριακή, 17 Ιούλ 2011 @ 23:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις τους τον χειμώνα στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, οι δύο τραγουδιστές συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι ανά την Ελλάδα και την καλοκαιρινή περίοδο. Έτσι παράλληλα με τις συναυλίες τους στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης θα πραγματοποιήσουν μια μουσική βόλτα στην Ελλάδα συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ
ΕΔΕΣΣΑ – ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ


Ο Γιάννης Κότσιρας με το τελευταίο του πλατινένιο “Live 2010” μας υπενθυμίζει την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι που όπως λέει ο ίδιος, “γεννήθηκα μέσα από αυτό” αλλά και την ικανότητά του να δίνει νέα πνοή και φρεσκάδα σε ήδη γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Με καινούρια τραγούδια όπως το “Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι”, το “Και πάλι παιδί” ή το ολοκαίνουριο “Αγάπη μου εσύ” αλλά και παλαιότερα όπως “Το τσιγάρο”, το “Έλα και κόψε με στα δυο” ή το “Κάπου θα βρεθούμε” μας εγγυάται όπως κάνει χρόνια τώρα την καλύτερη συναυλία του καλοκαιριού.

Ο Δημήτρης Μπάσης πιστός στο λαϊκό τραγούδι, με θητεία δίπλα στους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς και τραγουδιστές αλλά και με σπουδαίο προσωπικό ρεπερτόριο από τα “Χαμοπούλια” ως τους “Ψίθυρους καρδιάς” και από το “Τώρα μένω μόνος μου” μέχρι τη “Ζωή” και το “Σπασμένο καράβι” αλλά και με τον ολοκαίνουριο δίσκο του σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τίτλο “Η συννεφιά περνάει με παρέα”, συνυπογράφει την καλύτερη μουσική συνάντηση του φετινού καλοκαιριού.


Στο πλευρό των δύο τραγουδιστών θα βρίσκεται η εξαιρετική Χρυσούλα Στεφανάκη.

Σε αυτή τη μουσική συνάντηση συμπράττουν:
Στα τύμπανα ο Γρηγόρης Συντρίδης, στα κρουστά ο Νίκος Νταρίλας, στο μπάσο ο Στέλιος Γούτος, στις κιθάρες ο Νίκος Ταλιαδούρος και ο Γεράσιμος Σιούρας, στα μπουζούκια ο Βαγγέλης Μαχαίρας και ο Βασίλης Παπαδόπουλος, στο βιολί ο Στέλιος Μαργώνης και στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις ο Κώστας Σιντρίδης.

Την επιμέλεια του ήχου εγγυώνται ο Άρης Κουντούρης, ο Λάμπρος Μπούνας και ο Νίκος Βακάλογλου, ενώ το σχεδιασμό του φωτισμού επιμελήθηκε ο Γιώργος Τέλλος.


ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ
ΕΔΕΣΣΑ – ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ



INFO
Γενική Είσοδος: 15,-€
Ώρα Έναρξης: 21.30

Προπώληση Εισιτηρίων:
• Τουριστικό Γραφείο Πληροφοριών 23810.20300
• Βιβλιοπωλείο Τσιγκόγλου 23810.22615






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2631.html