Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα στην Αθήνα για φωτογράφηση


Ημερομηνία Τρίτη, 12 Ιούλ 2011 @ 14:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



Για ακόμη μια φορά βρέθηκε στη χώρα μας η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, η οποία δεν πήγε σε κάποιο νησί για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά ήρθε στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ξανθιά καλλονή, που προσφάτως χώρισε από τον σύζυγό της Καρεμπέ, φωτογραφήθηκε για γνωστή εταιρεία ρούχων.


Ντυμένη στα μαύρα με ροκ σικ σύνολα, το sexy μοντέλο πόζαρε πάνω σε μια Harley Davidson μηχανή όπως μόνο εκείνη ξέρει, αλλά και περπατώντας ανάμεσα σε πυκνούς καπνούς, σε μια wild αισθητικής φωτογράφηση. Και αν ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο, η Αντριάνα ανέβασε ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία με τις sexy πόζες της.














Η Αντριάνα πόζαρε στο φακό του Τάσσου Βρεττού, ενώ στη φωτογράφηση συναργάστηκαν ο make-up artist των επωνύμων Αχιλλέας Χαρίτος, ο hair stylist Στέφανος Βασιλάκης και η στιλίστρια Σάντυ Καραγιάννη. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν πτοήθηκε από τους 36 βαθμούς η καλλονή! "Είναι οδυνηρό να φοράς χειμωνιάτικα ρούχα με αυτές τις θερμοκρασίες... Η Αντριάνα είναι ακούραστη, με το χαμόγελο στα χείλη και απολύτως συνεργάσιμη", δήλωσε υπεύθυνη της εταιρείας.

Πηγή; nooz.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2623.html