Ποιον γνωστό πανελίστα πρωϊνάδικου απήγαγαν επι 16 μέρες;


Ημερομηνία Δευτέρα, 11 Ιούλ 2011 @ 13:20
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSΣούσουρο ... και πολύ μπλα-μπλα ... έχει προκαλέσει στο χώρο της τηλεόρασης και της show business, η είδηση για την απαγωγή και κράτηση παρά τη θέλησή του επί 16 μέρες, γνωστού δημοσιογράφου, Κυπριακής καταγωγής, που συμμετέχει καθημερινά σε πρωινή εκπομπή σαν μέρος και μέλος του πάνελ της. Το όλο γεγονός κρατήθηκε μυστικό από τα μέσα ενημέρωσης και το ευρύ κοινό, αφού για όλο αυτό το διάστημα των 2 και πλέον εβδομάδων, απαγωγείς και συγγενείς βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις και συννενοήσεις προκειμένου να επιστρέψει σώος και αβλαβής ο γνωστός πανελίστας στους δικούς του.

Ποιός ειναι όμως ο γνωστός δημοσιογράφος;
Αυτή ειναι η ερώτηση που όλοι προσπαθούν να απαντήσουν, συζητώντας και μελετώντας στον πρωινό καφέ για το ποιος μπορεί να είναι, μετρώντας απουσίες από πάνελς εκπομπών (όσων δεν έχουν διακόψει για καλοκαίρι), πολυήμερες αποχές από κοσμικούς κύκλους, ή εκδηλώσεις και πάρτυ καναλιών και εκπομπών. Τέλος, πολύ ψάχνουν για άτομα που γύρισαν από .."διακοπές", εμφανώς πιο ταλαιπωρημένοι, κουρασμένοι και καθόλου μαυρισμένοι, σε σχέση με το πώς έφυγαν.


Εφιαλτικές στιγμές πέρασε γνωστός δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής, ο οποίος έπεσε στα χέρια απαγωγέων. Ο 27χρονος έμεινε φυλακισμένος για 16 ημέρες, ενώ οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα από την μητέρα του. Το θρίλερ για γερά νεύρα ξεκίνησε την 24η Ιουνίου!

Σύμφωνα με την Espresso, οι δράστες ήταν τέσσερις. Όταν ο 27χρονος κατέβηκε από το σπίτι του για να πάει στο κανάλι όπου εργάζεται και λίγο πριν φτάσει στο σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, έπεσαν πάνω του τον ακινητοποίησαν, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο με την βία και εξαφανίστηκαν. Λίγο μετά οι γονείς του που είναι πολύ ευκατάστατοι και μένουν στην Κύπρο, έμαθαν πως πρέπει να πληρώσουν ένα τεράστιο ποσό για να δουν ξανά ζωντανό το παιδί τους.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ δύσκολες, κράτησαν ημέρες και ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις η μητέρα του 27χρονου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Οι δράστες συμφώνησαν σε ένα ποσό, τα λύτρα έφτασαν τα 700.000 ευρώ και οι δράστες υπέδειξαν προκαθορισμένο ποσό. Ζήτησαν από την οικογένεια να τα αφήσει σε κάποιο συγκεκριμένο ερημικό σημείο και στη συνέχεια τους ενημέρωσαν να πάνε να παραλάβουν το δημοσιογράφο σε μια περιοχή κοντά στο δήμο Αχαρνών. Ο πανελίστας αν και καταταλαιπωρημένος, είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τα λόγια του δημοσιογράφου, το μέρος που κρατούνταν βρίσκεται κάπου στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει τώρα ανθρωποκυνηγητό, ωστόσο ακόμη οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί. Πολύ σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό τους θα παίξει και η κατάθεση του 27χρονου, αφού πρώτα όμως ξεπεράσει το φοβερό σοκ που υπέστη.

Πηγή: espresso / gossip-tv.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2621.html