Η εξέλιξη και ενηλικίωση του Χρήστου Σαντικάι


Ημερομηνία Δευτέρα, 11 Ιούλ 2011 @ 12:15
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Το χαριτωμένο αγοράκι το θυμάστε.. Κλώνο του Νίκου Ευαγγελάτου τον είπαν πολλοί, το σίγουρο είναι ότι ως πιτσιρικάς έχει σημαδέψει την περίοδο των Αναστάσεων για αρκετά χρόνια με την παρουσία του στα διαφημιστικά του ALTER για τα CD με τους ύμνους και τις ψαλμωδίες. Τότε ήταν ακόμα παιδί.. ο Χρήστος Σαντικάι είναι πλέον ενήλικος, και οι κοιλιακοί που θα δείτε παρακάτω ανήκουν  (μαζί με το υπόλοιπο σώμα) στον ίδιο..


Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο είναι αληθινό. Στη φωτογραφία που βλέπετε απαθανατίζεται σε αρκετά σέξι πόζα και με γυμνασμένους και γραμμωμένους κοιλιακούς, ο Χρήστος Σαντικάι ο οποίος πρόσφατα είχε γενέθλια, μπήκε στα 18 και ενηλικιώνεται.

Όλοι θυμόμαστε το μικρό Χρήστο Σαντικάι τον οποίο βλέπουμε κάθε φορά λίγες ημέρες πριν το Πάσχα να τραγουδάει εκκλησιαστικούς ύμνους σε σποτάκια και όχι μόνο στην τηλεόραση.

Και μπορεί για εμάς να φαίνεται σαν να μην έχει περάσει ο χρόνος από πάνω του αλλά δεν είναι αλήθεια. Ο μικρός Χρήστος, στην τηλεόραση που τον παρακολουθούμε ήταν μόλις 12,5 χρονών. Περίπου έξι χρόνια έχουν περάσει από τότε και όπως βλέπετε άλλαξαν πολλά…! Η φωτογραφία του νεαρού αγοριού, αναρτήθηκε στο twitter και έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και μάλλον δικαιολογημένα.. Πάντως όσο και να ψάξαμε να την βρούμε (την φώτο ή τα σχόλια) δεν τα καταφέραμε!



Πηγή: gossip-tv






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2620.html