Σάκης Ρουβάς: Υπάρχει ελπίδα;


Ημερομηνία Πέμπτη, 07 Ιούλ 2011 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS"Υπάρχει ελπίδα": Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού που αφιερώνει ο Σάκης Ρουβάς στα παιδιά του Συλλόγου "Ελπίδα". Ως "Αγγελιαφόρος της Ελπίδας" ο δημοφιλής τραγουδιστής βοηθά με όποιους τρόπους μπορεί στην πραγματοποίηση των στόχων του Συλλόγου.


Το καινούργιο αυτό τραγούδι, που είναι εμπνευσμένο από τα παιδιά της "Ελπίδας" και επιθυμεί να μεταφέρει σε αυτά ένα αισιόδοξο μήνυμα ζωής, παρουσιάστηκε πρόσφατα στον Ξενώνα του Συλλόγου, παρουσία της Προέδρου του και Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της UNESCO, κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη, και του Σάκη Ρουβά, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη. Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε και το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, στο οποίο συμμετέχουν 50 παιδιά και νέοι ηλικίας 4 έως 22 ετών.

Το τραγούδι, σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Ολγας Βλαχοπούλου, αποτελεί παράλληλα και τη μουσική επένδυση της καμπάνιας για τη συλλεκτική έκδοση της "Trident Senses Sakis Rouvas", μέρος από τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην "Ελπίδα".

Πηγή: Εθνος


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2616.html