Εστιάτορας θα γίνει ο Γιώργος Λιάγκας


Ημερομηνία Τετάρτη, 06 Ιούλ 2011 @ 20:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS"Μάθε τέχνη κι άστηνε", λέει μια παροιμία.. Στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα το "κι αν πεινάσεις πιάστηνε" θα μπορούσε να είχε διπλό νόημα, αφού με τον χώρο του φαγητού αποφάσισε να επενδύσει και να εμπλακεί επιχειρηματικά ο παρουσιαστής του "Πρωινού mou", ετοιμάζοντας να ανοίξει ένα εστιατόριο στη περιοχή της Βουλιαγμένης. Τα πράγματα στην τηλεόραση είναι ως γνωστόν ρευστά, και ειδικά όταν είσαι χρόνια στο κουτί (με ελάχιστες εξαιρέσεις - λέγε με Ελένη Μενεγάκη), φθίρεσαι, κι ο κόσμος σε βαριέται, αργά ή γρήγορα. Οπότε, καλό είναι να έχεις εναλλακτικές, άσε που η επένδυση σε χρήμα και χρόνο σε μια επιχείρηση όπως το εστιατόριο, μπορεί να σου αποδώσει όσο ακόμα είσαι στα "χάι σου", αρκεί να το χειριστείς παράλληλα με το μέσο που σε φιλοξενεί κατάλληλα για  έξτρα προβολή / διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, και ακόμα καλύτερα να το κάνεις .."στέκι επωνύμων".


Μία παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα αναλαμβάνει ο παρουσιαστής του “Πρωινό Mou” ο οποίος αποφάσισε να γίνει και επιχειρηματίας εστιατορίου.

Ο 42χρονος δημοσιογράφος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, σχεδιάζει να ανοίξει μαζί με φίλους του εστιατόριο στη Βουλιαγμένη, και καθώς ο χώρος αναμένεται να λειτουργήσει σε δέκα μέρες, οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται εντατικά αυτή την περίοδο. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Σήμερα κλείσαμε, ανακαινίζουμε, δοκιμάζουμε νέες γεύσεις και σε λίγες μέρες opening...Νέες εμπειρίες».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Άκης Πετρετζίκης έχει συμβάλει στη δημιουργία του μενού του εστιατορίου που θα περιλαμβάνει ξεχωριστά πρωινά και ιδιαίτερα cocktails. Ένας ακόμα φίλος και συνεργάτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει κληθεί να συνδράμει στο νέο ξεκίνημα, καθώς είναι αυτός που θα επιμεληθεί τις μουσικές επιλογές, ενώ αναμένεται να εμφανίζεται ως guest dj κάποιες βραδιές.

Η Βουλιαγμένη δεν επιλέχθηκε τυχαία από τον Γιώργο Λιάγκα για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα, καθώς είναι μία αγαπημένη του περιοχή. Υπήρξε μόνιμος κάτοικος για πολλά χρόνιια, ενώ τον συνδέει στενή φιλία με τον δήμαρχο Γρηγόρη Κασιδόκωστα και το 2006 είχε θέσει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος της περιοχής.

Πηγή: Εσπρέσσο / Yupi.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2613.html