Ζευγάρι ο Γιάννης Λάτσιος και η Σάννυ Μπαλτζή;


Ημερομηνία Δευτέρα, 20 Ιούν 2011 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, Γιάννης Λάτσιος και η στιχουργός πολλών επιτυχιών, αλλά και τραγουδίστρια Sunny Μπαλτζή, που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει αιρετική και ροκ ρεμπέτισσα, ολοένα και δηλώνουν με τις εμφανίσεις τους ότι είναι κάτι περισσότερο από στενοί φίλοι! Μετά το τρυφερό τετ α τετ τους σε κοσμικό στέκι του Αμαρουσίου και σε άλλους πιο prive χώρους το «ζευγάρι» πήγε προχτές στο κέντρο «Thalassa», όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος, αφήνοντας μία ακόμα φορά να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.


Από τότε που χώρισε από την Ελένη Μενεγάκη ο Γιάννης Λάτσιος δεν είχε δώσει κανένα στίγμα ότι κάποια άλλη γυναίκα είχε μπει στην ζωή του. Αυτό μέχρι πριν από λίγο καιρό, οπότε εμφανίστηκε με την Sunny Μπαλτζή σε γνωστό κέντρο στην Κηφισιά. Η συμπεριφορά του απέναντι στην συνοδό του δεν έδειχνε να είναι απλώς φιλική. «Ο Γιάννης Λάτσιος την κοίταζε τρυφερά μες τα μάτια, αλλά και της συμπεριφερόταν όπως κάθε ερωτευμένο ζευγάρι στα πρώτα του φλογερά σκιρτήματα» αποκαλύπτει άτομο που ήταν παρών σε διπλανό τραπέζι στην Espresso.

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Sunny Μπαλτζή απόλαυσαν τις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και μία ακόμα φορά άφησαν να εννοηθεί ότι η σχέση τους χαρακτηρίζεται από καλή χημεία μεταξύ τους. Το αν τελικά «δέσει» και προκύψει ένας μεγάλος έρωτας, ο χρόνος θα δείξει!


Σχετικά άρθρα:
Sunny Μπαλτζή & Santa Fila
Γνωριμία με τον 'Κήπο της Kalashnikov'
Πηγή: Εσπρεσσο






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2608.html