Ακύρωσε την εμφάνισή της στην Αθήνα η Amy Winehouse λόγω αλκοόλ


Ημερομηνία Δευτέρα, 20 Ιούν 2011 @ 09:45
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSAκυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 22 Ιουνίου συναυλία της Αmy Winehouse στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Eject Festival (Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου). Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία επικοινωνίας Detox, μετά την εμφάνισή της στη Σερβία στις 18 Ιουνίου (όπου εμφανίστηκε σε κατάσταση μέθης), η Amy Winehouse ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Κωνσταντινούπολη (20 Ιουνίου) και την Αθήνα (22 Ιουνίου).


Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της «η τραγουδίστρια θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να την δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των εμφανίσεων είναι η σωστή κίνηση. Αν και θέλει να δώσει αυτές τις συναυλίες, συμφώνησε με το management της ότι δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στην σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα επιστρέψει στη Βρετανία».

Λόγω της ακύρωσης της εμφάνισης της Amy Winehouse, το Ejekt Festival μειώνει την τιμή του εισιτηρίου από 50 σε 40 ευρώ. Την ημέρα του φεστιβάλ (22 Ιουνίου) οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα προσέρχονται στα ταμεία του φεστιβάλ, όπου και θα αλλάζουν τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια των 50 ευρώ με νέα των 40 ευρώ και θα τους επιστρέφεται η διαφορά των 10 ευρώ.

Όλα τα εισιτήρια (προπώληση και πόρτα) κοστίζουν πλέον 40 ευρώ.

Το κοινό μπορεί επίσης, να ενημερώνεται στο τηλέφωνο 2109611118 και το www.detoxevents.gr


Απίστευτα σκηνικά στο Βελιγράδι

Πριν λίγο καιρό η Amy Winehouse είχε βγει από την κλινική αποτοξίνωσης που είχε εισαχθεί, προκειμένου να φέρει εις πέρας τις καθιερωμένες συναυλίες της ανά την Ευρώπη. Όμως δυστυχώς οι Σέρβοι θαυμαστές της ανακάλυψαν προς απογοήτευσή τους χθες το βράδυ, ότι βγήκε πολύ νωρίς.

Η τραγουδίστρια ήταν ήδη μεθυσμένη όταν ανέβηκε στη σκηνή του Βελιγραδίου και παραπατούσε δεξιά και αριστερά. Ένας από τους τραγουδιστές που την υποστηρίζουν φωνητικά, την ανήγγειλε και όταν βγήκε έδειχνε φανερά ζαλισμένη. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αγκαλιάσει τον κιθαρίστα της, ενώ λίγο αργότερα κάθισε πάνω σε ένα από τα μικρόφωνα και έβγαλε το ένα από τα παπούτσια της και το πέταξε στη σκηνή.
Η 27χρονη Amy στη συνέχεια κατευθύνθηκε παραπατώντας προς το μικρόφωνο και αφού έχασε το auto cue της τουλάχιστον 2-3 φορές, τραγούδησε με μισόλογα και μουρμουρίσματα το τραγούδι Just Friends που είχε κυκλοφορήσει το 2008. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν άλλαξαν και πολλά, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια εξαφανιζόταν από τη σκηνή, αφήνοντας τους μουσικούς της να παίζουν μόνοι τους.
Σύμφωνα με τοπικό μέσο ενημέρωσης οι πάνω από 20.000 θαυμαστές της χαρακτήρισαν την συναυλία ως «σκάνδαλο» και «καταστροφή». Μάλιστα, πολλοί από αυτούς ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι, καθώς αναγκάστηκαν να πληρώσουν πάρα πολλά χρήματα για να την ακούσουν Live και το μόνο που είδαν ήταν μια καλλιτέχνιδα έτοιμη να καταρρεύσει. Τα βίντεο πάντως που έχουν ανεβεί στο Ίντερνετ κάνουν πραγματικά… θραύση!

Πηγή: Ναυτεμπορική


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2607.html