Γιατί την ..έστησαν στο Στρος Καν


Ημερομηνία Πέμπτη, 09 Ιούν 2011 @ 10:15
Θέμα/Κατηγορία Σκέψεις, Θέσεις και Γνώμες

Αποστολέας LavantiS



Νέο σενάριο συνωμοσίας τον θέλει θύμα πλεκτάνης: Μία έκθεση, η οποία συντάχθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας και βρίσκεται στα χέρια του Βλαντιμίρ Πούτιν, κάνει λόγο για πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος του Ντομινίκ Στρος Καν. Σύμφωνα με τη μυστική έκθεση, η σεξουαλική επίθεση προς την καμαριέρα «στήθηκε» και έγινε γνωστή μόλις ο Ντομινίκ Στρος Καν κατάλαβε πως ο χρυσός των Η.Π.Α λείπει από το θησαυροφυλάκιο του Φορτ Νοξ.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο Στρος Καν προσπαθούσε να αποκαλύψει, το επίμαχο διάστημα, στις Η.Π.Α για ποιο λόγο η κυβέρνηση πάγωσε την παράδοση στο ΔΝΤ την ποσότητα των 191,3 τόνων χρυσού.

Αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης πληροφορήθηκαν ότι πράκτορες της CIA, πού έπαιζαν διπλό ρόλο, έδωσαν στον Στρος Καν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο αμερικανικός χρυσός δεν υπάρχει στο Φορτ Νοξ. Ο Στρος Καν είχε, τώρα, αντιληφθεί ότι τα υπάρχοντα στοιχεία ήταν ικανά να τινάξουν στον αέρα τόσο την αμερικάνικη οικονομία, όσο και το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα.

Υπό αυτό το βάρος, ο τέως επικεφαλής του ΔΝΤ, ενημέρωσε τις γαλλικές αρχές πως εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη εσπευσμένα. Την ίδια στιγμή οι μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας τον ενημέρωσαν ότι ήδη των ψάχνουν αμερικανοί πράκτορες και τον καθοδήγησαν να πάει αμέσως στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης αφήνοντας πίσω το κινητό του για να μην εντοπιστεί.

Ο Στρος Καν ακολούθησε τις οδηγίες μέχρι που επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο της Air France με προορισμό το Παρίσι. Εκείνη τη στιγμή έκανε το μοιραίο λάθος να τηλεφωνήσει στο ξενοδοχείο από ένα τηλέφωνο στο αεροπλάνο. Κατόπιν αυτής της κίνησης έπεσε στα χέρια των αμερικανικών αρχών.

Το συγκεκριμένο σενάριο συνωμοσίας ενισχύεται περισσότερο και από ένα άλλο γεγονός. Ο Στρος Καν ενημέρωσε για τα ευρήματα του τον στενό φίλο του, τον αιγύπτιο τραπεζίτη Μαχμούντ Αμπντέλ Σαλάμ Ομάρ. Μετά από λίγες ημέρες ο Ομάρ έπεφτε και αυτός θύμα καμαριέρας, καθώς κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε μία υπάλληλο πολυτελούς ξενοδοχείου στις Η.Π.Α.

Πηγή: Newsbeast.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2591.html