Θέλει χάρη ο χορός (και μια καλή ασφάλιση για ατυχήματα, επίσης)


Ημερομηνία Δευτέρα, 30 Μάι 2011 @ 00:10
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Δεν είναι και λίγες φορές που μένουμε άφωνοι παρακολουθώντας μια άψογα εκτελεσμένη χορογραφία, από έμπειρους και προικισμένους χορευτές. Πολλές φορές μάλιστα, έχουμε θαυμάσει και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, τις χορευτικές επιδόσεις ανθρώπων που δεν είναι το επάγγελμά τους ο χορός, ή ακόμα και δεν έχουν κάνει ούτε ένα μάθημα ποτέ. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, το Dancing with the Stars στον ΑΝΤ1 αλλά και σε όλο τον κόσμο, όπου επώνυμοι από όλους τους τομείς (πλην του χορού προφανώς) διαγωνίζονται σε περίπλοκες χορογραφίες,τις περισσότερες φορές με άψογο αποτέλεσμα. Πιθανότατα να τους έχουμε ζηλέψει κι όλας, καθώς ένα σωστό και όμορφο χορευτικό πάντα αποσπά την θετική προσοχή και σχόλια από τους θεατές τους.


Τι γίνεται όμως, όταν οι δυνάμεις του σύμπαντος συνομωτούν με τον νόμο του Μέρφυ και την έλλειψη χάρης, ισορροπίας και κοινού νου μερικών, και τα σεξυ χορευτικά καταλήγουν σε γκάφες που κάνουν το γύρο του κόσμου σε βιντεο; Τότε εύχεσαι να άνοιγε η γη να σε καταπιεί, και σε καποιες περιπτώσεις να είσαι ασφαλισμένος από ατυχήματα!

Σto παρακάτων video βέβαια θα διαπιστώσετε πως εκτός από τον Μέρφυ και το σύμπαν, εναντίον των επίδοξων Νουριέγιεφ (Μελέτηδων, Τρύφωνων Σαμαράδων, Μπουλέδων, κλπ) συνωμοτούν και πιο ποταπά αντικείμενα όπως τραπεζάκια σαλονιού, τηλεοράσεις, πολλοί στύλοι χορού, κουρτίνες, ανεμιστήρες, μέχρι και μπουγάδες.

Αν βέβαια αυτό σας παρηγορεί, όπως θα δείτε, εκτός από κοινούς -άσχετους με τον χορό- θνητούς, ατυχήματα μπορούν να έχουν και πιο σχετικοί με το ..σπορ, όπως cheer leaders αλλά ακόμα και η Lady Gaga...













Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2581.html