Αναβάλλεται η συναυλία των The Orb


Ημερομηνία Παρασκευή, 27 Μάι 2011 @ 23:55
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Με λύπη μας πληροφορούμε τους πολυάριθμους φίλους των The ORB πως δυστυχώς, η προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 28 Μάη συναυλία του συγκροτήματος στο Gagarin 205 δε θα πραγματοποιηθεί. Ένα απρόβλεπτο, άκρως σοβαρό συμβάν στη μεγάλη οικογένεια των The ORB μάς αναβάλλει δυστυχώς τα σχέδια και υποχρεώνει το σπουδαίο συγκρότημα να παραμείνει εντός του Ηνωμένου Βασιλείου.


Ανακοίνωση από την διοργανώτρια εταιρεία, Alterground, και από το management του συγκροτήματος των Orb


ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ THE ORB ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να βρούμε το ταχύτερο νέα διαθέσιμη ημερομηνία στο ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα του Alex Paterson και των συνεργατών του, η οποία όμως υποχρεωτικά θα πρέπει να είναι μετά το καλοκαίρι.

Για το λόγο αυτό, όσοι φίλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν είτε να τα κρατήσουν αναμένοντας τη νέα ημερομηνία -για την οποία και θα ισχύσουν κανονικά- είτε, αν το προτιμούν, να τα εξαργυρώσουν επιστρέφοντάς τα μόνο στο συγκεκριμένο επίσημο σημείο προπώλησης απ’ όπου τα προμηθεύτηκαν (όσοι τα εξασφάλισαν σε απευθείας συνεννόηση με τη διοργανώτρια ετικέτα, παρακαλούνται να καλέσουν το τηλεφωνικό νούμερο που αναγράφεται σε αυτά) και μόνο εντός του επόμενου μήνα, μέχρι τα τέλη Ιουνίου τρέχοντος έτους δηλαδή.

Παραθέτουμε αυτούσια την επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος, ζητώντας ειλικρινά συγνώμη για την όποια αναστάτωση προκαλούμε άθελά μας.

"The ORB regrets to announce that they have been forced to postpone their show at Gagarin 205 due to an unforeseen family emergency. We would like to express our sincere apologies to our many fans in Greece and truly hope to reschedule the show as soon as possible. We look forward to seeing you in the near future and thank you for your understanding."
The ORB Management
Mike Gillespie - The Sunday Club






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2576.html