Take That - Progressed


Ημερομηνία Τρίτη, 24 Μάι 2011 @ 12:20
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Το έκτο studio album των Take That, Progress - το πρώτο Take That album μετά από 15 χρόνια με τη συμμετοχή του Robbie κι ο πιο παράξενος, ο πιο φιλόδοξος κι ο πιο συναρπαστικός δίσκος που κυκλοφόρησαν ποτέ οι δημιουργοί του-, πέρασε επιτυχώς και με ταχύτητα φωτός τη διαδικασία της εξέλιξης όπως προανήγγειλε και το εξώφυλλό του και, μεταξελίχθηκε σε PROGRESSED!
Είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου σε όλο τον κόσμο!
Επίσης, δείτε τους Take That να ερμηνεύουν ζωντανά το Love, Love στη συνέχεια του άρθρου..



Το PROGRESSED είναι ένα διπλό album. Το πρώτο CD περιλαμβάνει 7 νέα συγκλονιστικά τραγούδια, με πρώτο single το “Love, Love” που ηχογραφήθηκε για τις ανάγκες του πολυαναμενόμενου blockbuster, X-MEN: First Class και του οποίου το video αναμένεται με μεγάλη προσδοκία... Ενώ το δεύτερο CD είναι το Progress που μετά την τεράστια επιτυχία και αποδοχή που γνώρισε, επανακυκλοφορεί.




Ταυτόχρονα, το πιο επιτυχημένο βρεταννικό ποπ γκρουπ των 90’ς, οι Take That, για πρώτη φορά από το 1995, ξεκινούν στις 27 Μαίου τη θεαματικότερη περιοδεία της ζωής τους, την Progress Live 2011 Tour που εκτιμάται πώς θα προκαλέσει το ενδιαφέρον πάνω από 1.6 εκ. ανθρώπων και πώς θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού οι Gary, Joward, Jason, Mark και Robbie σκοπεύουν να δώσουν 8 συνεχόμενα συγκλονιστικά shows στο Wembley Stadium, καταρρίπτοντας ακόμη και αυτό, το ρεκόρ του Michael Jackson το 1988.

O Ρόμπι Γουίλιαμς μαζί με τους take that μετά από 15 χρόνια

Στο μεταξύ, ας μην ξεχνάμε πως το αγαπημένο μας συγκρότημα, οι Take That έχουν ήδη στο ενεργητικό τους περισσότερα 80 εκατομμύρια δίσκους, 14,5 εκ. εισιτήρια συναυλιών, 20 BRIT Awards, 14 No1 albums, 18 No1 singles, 8 MTV Awards & 5 Ivor Novellos , ενώ μόνο το Progress έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 2 εκατομμύρια!


Track-listing:

Disc 1 – 8 new songs

1. When We Were Young
2. Man
3. Love Love
4. The Day The Work Is Done
5. Beautiful
6. Don't Say Goodbye
7. Aliens
8. Wonderful World

Disc 2 – Original ‘Progress’ album







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2572.html