O Eminem και η αναβίωση της Shady Records


Ημερομηνία Κυριακή, 22 Μάι 2011 @ 11:30
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



His name is Slim Shady, his label is back! Στις αρχές της δεκαετίας των 00s, η Shady Records συνέδεε το όνομα της με τις πλατινένιες κυκλοφορίες των 50 Cent, D12. Πλέον, μετά την «ανάσταση» της καριέρας του Eminem με την κυκλοφορία του album “Relapse” και η Shady Records ετοιμάζεται να αναδείξει νέα ταλέντα!

Ο Eminem υπέγραψε στην εταιρεία του τον Yelawolf και τους Slaughterhouse, το συγκρότημα του παιδικού του φίλου Royce Da 5”9”.


O Eminem και ο Royce βρέθηκαν στην εκπομπή Rap Fix Live του MTV και μίλησαν για τα νέα τους σχέδια. Ο Eminem είπε: «Η φάση των Slaughterhouse και ολο αυτό το πράγμα που είχε δημιουργήσει ο Royce ήταν αρκετά εντυπωσιακό για μένα, γιατί εκτός από την φιλία που έχω με τον Royce από την εποχή του Detroit, ήταν κάτι αρκετά φρέσκο και ενδιαφέρον μουσικά.»

Eminem & Shady records are back!

Ο Eminem μαζί με τον Royce Da 5”9” αναμένεται να κυκλοφορήσουν ένα mini album μέσα από το όνομαBad Meets Evil και τίτλο “Hell: The Sequel” στις 14 Ιουνίου. Το album των Slaughterhouse θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο.






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2563.html