Μαχαιρίτσας- Ζουγανέλης- Σταρόβας στο Θέατρο Βράχων για τη Δόξα Βύρωνα


Ημερομηνία Παρασκευή, 20 Μάι 2011 @ 07:15
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Για την ..δόξα, αλλά όχι την δική τους αλλά του ..Βύρωνα, θα βρεθούν οι Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Σταρόβας και άλλοι τραγουδιστές σε μια συναυλία στο θέατρο Βράχων.
Σε μια εποχή που ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι τα πρώτα που δέχονται τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, ο δωρικός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο μοναδικά αστείρευτος Γιάννης Ζουγανέλης, ο πολυτάλαντος Δημήτρης Σταρόβας, ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και η εξαιρετική Ζηνοβία Αρβανιτίδη (κόρη του Πασχάλη Αρβανιτίδη, ή απλά "Πασχάλη"), σε μια μουσικοχιουμοριστική παράσταση που τα έχει όλα, τραγουδούν για τους σκοπούς του συλλόγου ΔΟΞΑ Βύρωνος, το Σάββατο, 4 Ιουνίου στις 21.00, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».


Ο ιστορικός σύλλογος της ΔΟΞΑΣ Βύρωνος που ιδρύθηκε το 1945 είναι ένα αθλητικό σωματείο με τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και πάλης που αυτή τη στιγμή απασχολεί στα τμήματα του πάνω απο 250 άτομα (ακαδημιών και ανδρών). Ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και διακρίσεις τόσο στο αθηναϊκό όσο και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, και ειδικότερα τη χρυσή εποχή του σωματείου υπο την προεδρία του αείμνηστου Μιλτιάδη Στάϊκου, του προέδρου που προσέφερε πάρα πολλά στην ομάδα και κατόρθωσε σταδιακά να ανέβάσει τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην επαγγελματική κατηγορία της Β' Εθνικής.

Ενόψει των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην χώρα μας όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι, η συναυλία οργανώνεται με πρωτοβουλία της νέας διοίκησης, με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου και τη βελτίωση των παροχών του σωματείου.

Tιμή εισιτηρίου: 20€ και φοιτητικό 15€ (μόνο απο τα ταμεία του θεάτρου με επίδειξη πάσου)
Προπώληση εισιτηρίων:

• Kαταστήματα Metropolis
• Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα (9.30- 13.30 π.μ)
Βορείου Ηπείρου & Παναγή Τσαλδάρη
• Γραφεία Σωματείου Εργάνη (8-10 μ.μ)
Μέσα στο δημοτικό στάδιο Εργάνης
• Βιβλιοπωλείο "Η Γωνιά του Βιβλίου"
Χρεμωνίδου 63 Βύρωνας τηλ. 210 7664052 (ώρες καταστήματων)






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2561.html