Ευγενία Μανωλίδου - Αδωνις Γεωργιάδης: το πρώτο ραντεβού


Ημερομηνία Τρίτη, 10 Μάι 2011 @ 09:15
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Χειμαρρώδης, όπως πάντα, η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για το πρώτο της ραντεβού με τον Άδωνι Γεωργιάδη αποκαλύπτοντας αρχικά, ότι στα 27 της χρόνια ο Άδωνις της φαινόταν πολύ μεγαλύτερος,λέγοντας χαρακτηριστικά «Εγώ τότε ήμουν 27 και ο Άδωνις μου φαινόταν πάρα πολύ μεγάλος ενώ ήταν μόνο 30. Τον ρώτησα γιατί φέρεται και ντύνεται τόσο μεγαλίστικα κι άρχισα να τον φέρνω πιο κοντά στην ηλικία του».


Στη συνέχεια, η μουσικός-παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να περιγράψει το πρώτο τους ραντεβού λέγοντας: ««Βγήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε για τους Ορφικούς Ύμνους, για την ιστορία και την ποίηση. Άμα ακούσεις τον Αδωνι να μιλάει γι’ αυτά δεν μιλάει σαν Ακαδημαϊκός, μιλάει σαν να τα έχει ζήσει. Του έλεγα κι εγώ για την μουσική των σφαιρών σύμφωνα με τον Πυθαγόρα, μου έλεγε αυτός για τους πολιτικούς της αρχαίας Ελλάδας. Λέγαμε τέτοια.»

Μάλιστα, η Ευγενία Μανωλίδου,αποκαλύπτει ότι ζηλεύει περισσότερο από τον σύζυγό της ενώ παράλληλα, παραδέχεται πως θα ήθελε να αποκτήσει και τέταρτο παιδί προσθέτοντας πως προγραμματίζουν να αποκτήσουν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Όσο για τα «χτυπήματα» που έχει δεχθεί; Η νεαρή γυναίκα δηλώνει πως τα περισσότερα χτυπήματα τα έχει δεχτεί από άντρες τονίζοντας: «Θεωρώ μικροπρεπές ένας άνδρας να συμπεριφέρεται γυναικουλίστικα».

Πηγή: NewsBeast






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2551.html