Αεροσυνοδοί με 3 ντάν για τους ..άτακτους επιβάτες!


Ημερομηνία Πέμπτη, 05 Μάι 2011 @ 03:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΜαθήματα Κούνγκ Φου παραδίδει η αεροπορική εταιρία Hong Kong Airlines στο πλήρωμά της! Οι αεροσυνοδοί οπλίζονται με το πιο ωραίο τους χαμόγελο αλλά και με γνώσεις Γουίν Τσουν, μια τεχνική του Κουνγκ Φου που είναι κατάλληλη για χρήση σε μικρούς χώρους όπως η καμπίνα του αεροπλάνου. Πιθανός αποδέκτης του ξυλοφορτώματος; οι επιβάτες που δεν ..κάθονται ήσυχοι!Κάθε εβδομάδα σημειώνονται τουλάχιστον 3 επεισόδια από μεθυσμένους ή ερωτύλους επιβάτες που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες. Για να βοηθήσει τις αεροσυνοδούς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση η εταιρία διοργανώνει σεμινάρια πολεμικών τεχνών για το προσωπικό της.

Μιλώντας στην Sunday Morning Post η η νεοπροσληφθείσα νεαρή αεροσυνοδός Λούμπι Τανγκ δηλώνει πως ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι το κουνγκ φου θα ήταν μέσα στα…. καθήκοντά της.

Στην αρχή η πρόθεση της εταιρίας να εκπαιδεύσει τους εργαζομένους στο Κουνγκ Φου εξέπληξε το προσωπικό αλλά σύντομα αποδείχθηκε η χρησιμότητα του. Πριν από δύο εβδομάδες μια αεροσυνοδός χρησιμοποίησε τις νέες γνώσεις κατά τη διάρκεια πτήσης από το Πεκίνο στο Χονγκ Κόνγκ. Ένας από τους επιβάτες φαινόταν άρρωστος, αλλά μάλλον ήταν μεθυσμένος και σύντομα αισθάνθηκε αδιαθεσία. Οι κινήσεις που η νεαρή γυναίκα έμαθε κατά την εκπαίδευση την βοήθησαν να τον σηκώσει και να τον μετακινήσει όταν αυτός λιποθύμησε.Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2546.html