Φεστιβάλ πορνό και διάλεξη για τα φετίχ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας


Ημερομηνία Τρίτη, 03 Μάι 2011 @ 09:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Ηλέκτρα Γαλανού σε ρόλο ..δασκάλας στο πανεπιστήμιο ΜακεδονίαςΠολύ .."προχώ" είναι τελικά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου πρόσφατα στους χώρους του διοργανώθηκε διάλεξη (διάρκειας 4 ωρών παρακαλώ) για τα ερωτικά φετίχ και άλλα ερωτικά μυστικά του sex αλλά και κινηματογραφικό φεστιβάλ ταινιών πορνό όπου επίσημη καλεσμένη των φοιτητών ήταν η ''φίλη'' -και συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην τελευταία της (αντίστχοιχα πικάντικη) ταινία- η πορνοστάρ Ηλέκτρα Γαλανού.


Ως γνωστόν η Ελλάδα είναι η χώρα των θαυμάτων και των... τραυμάτων! Η παρακάτω είδηση μπορεί να συνδυάσει εξόχως και τις δύο ιδιότητες της χώρας, αφού μία διάλεξη μίας πορνοστάρ σε ένα πανεπιστήμιο είναι θαυμάσια και τραυματική εμπειρία συγχρόνως...

Και όμως συνέβη! Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και κατόπιν πρόσκλησης των φοιτητών στην πορνοστάρ, ''φίλη'' και συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην τελευταία της ταινία, Ηλέκτρα Γαλανού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πρώτο Θέμα'', που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα, η κυρία Γαλανού έδωσε μία ''διάλεξη'' για τα ερωτικά φετίχ μπροστά σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο από φοιτητές που ζητούσαν να μάθουν συνεχώς κι άλλα... μυστικά του έρωτα.

Συνολικά η διάλεξη κράτησε 4 ώρες, προκαλώντας πονοκέφαλο στις πρυτανικές αρχές του πανεπιστημίου που αιφνιδιάστηκαν από την κίνηση των φοιτητών και την επίσκεψη της διακεκριμένης πορνοστάρ. O πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μόλις έμαθε για την εμφάνιση και την ομιλία της πορνοστάρ, λίγο έλειψε να πάθει έμφραγμα...Οπως δήλωσε στον Τύπο «Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν έμαθα το αντικείμενο της ομιλίας αλλά και για την παρουσία της. Κάλεσα τα παιδιά αυτά, που είναι μέλη της καλλιτεχνικής αυτής οργάνωσης, και μου μίλησαν για την ελευθερία λόγου και ότι δεν μπορούμε να τους λογοκρίνουμε».

Ταυτόχρονα η κινηματογραφική λέσχη Ν.Υ.Χ.Τ.Α., με μέλη φοιτητές του Πανεπιστημίου, διοργάνωσε φεστιβάλ πορνό με επίσημη προσκεκλημένη την κυρία Γαλανού.

Και μετά παραπονιόμαστε ότι η παιδεία στην Ελλάδα δεν είναι... ριζοσπαστική!

Πληροφορίες: Πρώτο Θέμα, Nooz.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2541.html