Η αδελφή της νέας πριγκήπισσας Kate, Πίππα Μίντλετον..


Ημερομηνία Παρασκευή, 29 Απρ 2011 @ 22:45
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Μπορεί το μικρό της όνομα να ακούγεται αστείο στα αυτιά των Ελλήνων, αλλά στη Βρετανία η μικρότερη αδερφή της πιο διάσημης νύφης της χρονιάς, θεωρείται άκρως γοητευτική και περιζήτητη.

Στην αρχή, κανείς δεν γνώριζε τίποτα παραπάνω για την Πίππα Μίντλετον, εκτός από το ότι θα είναι η πρώτη παράνυφος στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της αδερφής της Κέιτ. Όσο, όμως, περνούν οι μέρες το φως της δημοσιότητας βλέπουν όλο και περισσότερα στοιχεία για την αθέατη ζωή της, που δεν είναι και τόσο αθέατη τελικά… Και ειδικά τώρα, μετά το γάμο με τα 2 δισεκατομύρια τηλεθεατές και το λευκό φόρεμα που συζητήθηκε ήρθε η ώρα να μάθετε ότι χρειάζεται να ξέρετε για την Κυρία των Τιμών!


Pippa MiddletonΠέντε πράγματα που δεν ξέρατε για την Πίππα:

1ον. Είναι αυτό που ονομάζουμε "καυτό προϊόν". Σημειώνεται ότι το 2008, το βρετανικό περιοδικό «Tatler» την είχε κατατάξει στο νούμερο 1 της σχετικής λίστας με τους πιο "καυτούς" εργένηδες, αφήνοντας σε χαμηλότερες θέσεις στην κατάταξη, τον τραγουδιστή Τζέιμς Μπλαντ και την πριγκίπισσα Ευγενία. Αυτή την περίοδο βγαίνει με τον 30χρονο πρώην παίκτη του κρίκετ Άλεξ Λούμπον.

2ον. Διατηρεί η ίδια σχέσεις με την βασιλική οικογένεια. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, μοιραζόταν το ίδιο σπίτι με τον Λόρδο Έντουαρν Ίνες- Κερ, γιο του Δούκα του Roxburghe και με τον Έρλ Πέρσι, διάδοχο του τίτλου του Δούκα του Northumberland.

3ον. Όπως οι γονείς της, η Πίππα ασχολείται με τις διοργανώσεις εκδηλώσεων. Το καλοκαίρι του 2010, η Πίππα λάνσαρε στη βρετανική αγορά το «Party Times», ένα online περιοδικό για εκδηλώσεις. Περιλαμβάνει μικρά tips που μπορούν να φανούν χρήσιμα στην διοργάνωση κάποιου event, ιδέες για θεματικά πάρτι και παιχνίδια. Οι γονείς της, Μάικλ και Κάρολ, ίδρυσαν την εταιρία προμηθειών εκδηλώσεων «Party Pieces», το 1987.

4ον. Όπως κάθε κοσμική κυρία που σέβεται τον εαυτό της, ασχολείται και με τις φιλανθρωπίες. Η Πίππα είναι πρέσβειρα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Too Many Women» η οποία συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνα κατά του καρκίνου του μαστού. Την άνοιξη του 2010, ήταν η οικοδέσποινα και η διοργανώτρια εκδήλωσης με θεμα την Ισπανία, από την οποία συγκεντρώθηκαν πάνω από 7.500 λίρες. «Ήταν πολύ απλό: Είχαμε γύρω στους 95 καλεσμένους και πολύ καλή μουσική», είχε δηλώσει μετά το τέλος του φιλανθρωπικού γκαλά στους «Sunday Times» του Λονδίνου.

5ον. Το «Πίππα» είναι απλώς ένα χαϊδευτικό. Η μικρότερη αδερφή της Κέιτ, βαφτίστηκε Φιλίππα- Καρλότα αλλά οι δικοί της τη φώναζαν από μικρή «Πιπ».

Pippa Middleton

Στο γάμο τώρα της αδελφής της (και δούκισσας πλέον του Καίμπριτζ), με μία εντυπωσιακή εμφάνιση και κατάλευκο φόρεμα, η αδερφή της νύφης και πρώτη παράνυφος, Πίππα Μίντλετον, έστρεψε τα βλέμματα όλων επάνω της, καθώς το φόρεμα που επέλεξε κολάκευε την κομψή της σιλουέτα. Η Πίππα στάθηκε διακριτικά δίπλα από την αδερφή της, Κέιτ, κρατώντας την τριών μέτρων ουρά του νυφικού της.

Pippa Middleton

Δείτε και μια συλλογή από κοσμικές (και μη) εμφανίσεις της Πίππα που επιβεβαιώνουν τη σικ και σέξυ σιλουέτα της και ντύσιμο.



Και τέλος, τα ..οπίσθια που έκλεψαν τα βλέματα στο γάμο της χρονιάς, και εδωσαν την αφορμή για το site: PippAss ! :)








Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2529.html