Για όλα φταίνε οι Κινέζοι - μήνυση 2.000.000 ευρώ


Ημερομηνία Παρασκευή, 29 Απρ 2011 @ 05:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Η ηθοποιός που καθιερώθηκε σαν πρωθιέρεια ..Η ηθοποιός Θάλεια Προκοπίου κέρδισε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των Ελλήνων, όταν το 2000 εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως πρωθιέρεια, κατά την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία, για τους Ολυμπιακούς του Σίδνει.

Στο ύψος του τιμητικού αυτού ρόλου στάθηκε ως πρωθιέρεια και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σολτ Λέικ Σίτι, αλλά και στους Αγώνες το 2004.

Εκτοτε, η τύχη της ..αγνοείτο.. Μέχρι πρόσφατα με την μήνυση που κατέθεσε στους Κινέζους που φταίνε για όλα, (ζητώντας 2 εκατομύρια ευρώ) και την συνέντευξη που έδωσε στην Real News για να μας ενημερώσει σχετικά!


Η συνέχεια της καριέρας της λοιπόν ως πρωθιέρεια (..) δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς, όπως ισχυρίζεται η ίδια σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Realnews, δεν επελέγη ξανά, λόγω ολοσέλιδης καταχώρισης σε κινεζικό περιοδικό, όπου η εικόνα της κατά την τελετή αφής χρησιμοποιήθηκε για διαφημιστικό κινητού τηλεφώνου.

Η ίδια ανακάλυψε την εν λόγω διαφήμιση το 2004 και θεωρώντας ότι υπέστη βλάβη από τη διαφημιστική πρακτική της εταιρείας, αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της πολυεθνικής.

Κατέθεσε λοιπόν αγωγή διεκδικώντας αποζημίωση 2.000.000 ευρώ. Η Θάλεια Προκοπίου εκτιμά ότι η εταιρεία προκειμένου να αποκομίσει οφέλη, τη χρησιμοποίησε σε διαφήμιση, χωρίς τη συγκατάθεση της, κάνοντας ζημιά στην εικόνα και στην καριέρα της.

Και αναρωρτιέμαι ο ..καψερός; Ποια ήταν η συνέχεια που "δεν ήταν αναμενόμενη" και η "καριέρα που υπέστη ζημιά"; Οτι δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς του 2008 και δεν της έγινε πρόταση για αυτούς του 2012; Και τι είδους καριέρα είναι αυτή ηθοποιού ως "μόνιμης πρωθιέρειας" με guest εμφανίσεις κάθε 4 χρόνια; Δηλαδή, αν είχε συμμετοχή και στους Ολυμπιακούς του 2008, θα έπαιρνε αυτά τα 2 εκατομύρια που ζητάει από τους Κινέζους; Πόσο πληρώνεται κάποιος να ανάβει την δάδα; Μήπως εκεί οφείλεται το εθνικό μας χρέος; Και τέλος, ποιος άλλος εκτός από την ίδια (και τους Κινέζους) είδε την ολοσέλιδη καταχώρηση στο Κινέζικο περιοδικό; Και πώς τελικά γίνεται μια καταχώρηση (και μάλιστα ολοσέλιδη), έστω και πληρωμένη, που προφανώς σε αναδεικνύει σαν πρότυπο / σύμβολο στο ρόλο της πρωθιέρειας, αντί να σε απογειώνει και να σε καθιερώνει ακόμα περισσότερο, να σε καταρρακώνει στο επάγγελμα του ηθοποιού..;

Πηγές: realnews, newsbeast






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2527.html