Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η κακιά μάγισσα της ροκ των 80ς


Ημερομηνία Πέμπτη, 28 Απρ 2011 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Και η Καθριν Ζέτα Τζόουνς στο 80ς μουζικαλ Rock of AgesΟ Άνταμ Σάνκμαν κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή και της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς για την κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ του Κρις Ντ' Αριέντζο, “Rock of Ages”, που αναβιώνοντας τη μουσική σκηνή της δεκαετίας του '80, αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής επαρχιώτισσας που έρχεται στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει τα όνειρά της (Τζουλιάν Χιου), συναντά έναν επίδοξο ρόκερ (Ντιέγκο Γκονζάλεθ Μπονέτα), φλερτάρει με το φτασμένο σταρ Stacee Jaxx (Τομ Κρουζ), αλλά τα φώτα της δημοσιότητας τη θαμπώνουν και τη φέρνουν στο χείλος της καταστροφής.


Η Ζέτα Τζόουνς που πρόσφατα απασχόλησε τον Τύπο με την ομολογία ότι υπέφερε από μανιοκατάθλιψη, θα υποδυθεί ένα νέο χαρακτήρα που επινόησε ο Σάνκμαν και οι σεναριογράφοι του φιλμ και μάλλον δε θα δυσκολευτεί, αφού, όπως είχε αποδείξει στο Chicago, τα καταφέρνει στο μιούζικαλ. Ο ρόλος της θα είναι αυτός της κακιάς (-δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στη θεατρική εκδοχή του μιούζικαλ-) που προσπαθεί να βρει τρόπους να κλείσει τις ροκ σκηνές της πόλης και να κάνει τις κιθάρες και τα ντραμς να σιγήσουν.

Στο καστ εμφανίζονται επίσης τα ονόματα των Άλεκ Μπάλντουιν, Ράσελ Μπραντ, αλλά και της τραγουδίστριας Μέρι Τζ. Μπλάιτζ. Τα γυρίσματα ξεκινούν το Μάιο και ο Κρουζ ήδη εκπαιδεύει τη φωνή του για να καταφέρει να αποδώσει μερικές από τις κλασικότερες ροκ επιτυχίες των eighties.

Πηγή: e-go / Cinema






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2524.html