Πέθανε ο Ανδρέας Μαρνέζος ΑΚΑ Λεκτικός Επεξεργαστής


Ημερομηνία Παρασκευή, 22 Απρ 2011 @ 17:45
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Νεκρός βρέθηκε ο Ανδρέας Λεκτικός Μαρνέζος την Μ. Παρασκευή στο σπίτι τουΟ Ανδρέας Μαρνέζος ή αλλιώς γνωστός και σαν Λεκτικός Επεξεργαστής, έφυγε από την ζωή. Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγο και τον Ανδρέα βρήκε νεκρό σε μια καρέκλα στο σπίτι του στο Πεντάγωνο / Ψυχικό το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η γυναίκα του.

Ο Ανδρεας Μαρνέζος ήταν ένας πολυάσχολος άνθρωπος, που είχε ασχοληθεί με επιτυχία με πολλά και διαφορετικά πράγματα, όπως το street fighting (με πολλές διακρίσεις), το hip hop (ως τραγουδιστής και παραγωγός), με τα tattoo (ιδρυοντας το BarCode Tattoo studio), με την αθλητική σκοποβολή.

Τελευταία ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη δημοσιότητα με κάποια τηλεοπτική παραγωγή τύπου survival και για αυτόν το λόγο έκανε ένα οδοιπορικό στο Άγιο Όρος, το οποίο και κάλυψε οπτικά μέσω YouTube..

Ο Λεκτικός ήταν 41 ετών και πατέρας δύο υπέροχων παιδιών. Δείτε μερικά από τα videos που ανέβασε από το Αγιο Ορος, δύο μόλις μέρες πριν φύγει για πάντα.


Τον άνθρωπο που με την τέχνη του τατουάζ στόλιζε τα κορμιά πολλών επωνύμων βρήκε νεκρό στο γραφείο του η σύζυγός του, η οποία είχε ανησυχήσει για την πολύωρη απουσία του. Μπαίνοντας στο εργαστήριο, η σύντροφός του Λώρα τον αντίκρισε γερμένο στην καρέκλα, χωρίς αισθήσεις.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της σόου μπιζ, καθώς μεγάλα ονόματα, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Νίνο, ο Γιάννης Αϊβάζης, αλλά και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Τραϊανός Δέλλας εμπιστεύτηκαν τα σταθερά του χέρια και το μεράκι του για να στιγματίσουν ανεξίτηλα το κορμί τους.

Δείτε μερικά video που είχε ανεβάσει πολύ πρόσφατα ο Ανδρεας στο youtube (το ένα από την Καθαρή Δευτέρα όπου έκανε μπάνιο, και το άλλο από την ανάβαση στα βουνά της χερσονήσου του Αγ. Ορους), μόλις 2 μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
Ακόμα δείτε και ένα βίντεο από τα δελτία ειδήσεων όταν αντιμετώπισε πρόβληματα με την αστυνομία όταν δέχτηκε όπως δήλωνε απειλές για την ζωή, την οικογένεια και την επιχείρησή του. **





**Σ.Σ. Σταματήσαμε την εμφάνιση του 3ου εν σειρά video από το youtube ύστερα από αίτημα του κ. Κ.Σ., το οποιο περιείχε σκηνές που προβλήθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση (κανάλια Mega, ALTER, κλπ.) και βρίσκεται στο You Tube από το 2009.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2508.html