5ο διεθνές συνέδριο δερματοστιξίας (Tattoo) τον Μάιο στην Αθήνα


Ημερομηνία Πέμπτη, 21 Απρ 2011 @ 10:15
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΤο 5ο Διεθνές Συνέδριο Τατουάζ έρχεται το Μάιο 2011 στην ΑθήναΌπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Red & White Productions πιστή στο ραντεβού της με τους λάτρεις του Tattoo και στα πρότυπα των μεγαλυτέρων tattoo conventions της Ευρώπης διοργανώνει το 5o Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας (5th Athens Tattoo Convention), στην Αθήνα στις 13,14 & 15 Μαΐου 2011 στο Γυάλινο Κτίριο – Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.

5th Annual International Athens Tattoo Convention
Feel art on your body

13, 14 & 15 Μαΐου 2011
Γυάλινο Κτίριο – Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου


Σε μια κυριολεκτικά γιορτή για τους λάτρεις της δερματοστιξίας κορυφαίοι Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο έρχονται να παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια αυτή τέχνη επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους, να ενημερώσουν τους επισκέπτες για ότι έχει να κάνει με ζητήματα tattoo ‘όπως τεχνοτροπίες, χρωματισμοί, απαραίτητοι κανόνες υγιεινής κ.α.

Η λέξη γιορτή που χρησιμοποιήθηκε όμως δεν είναι καθόλου τυχαία. Σε ολόκληρη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται δρώμενα όπως Art Fusion όπου 5 καλλιτέχνες ζωγραφίζουν σε 5 καμβάδες και κάθε 3 λεπτά αλλάζουν θέση και συνεχίζουν, αλλάζοντας το σχέδιο του προηγούμενου καλλιτέχνη βάζοντας τη δική τους φαντασία… Body Painting Show, Εκθέσεις σχεδίων με επιδείξεις και βράβευση των καλύτερων σχεδίων από αυτά, Διαγωνισμοί καλύτερου tattoo ανά κατηγορία, Graffiti Show, Extreme Fashion Show, Επίδειξη παραδοσιακών πολεμικών τεχνών με ξίφη και ξύλα και άλλα που σύντομα θα ανακοινωθούν.
Τέλος, οι διοργανωτές έχουν οργανώσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με Live Rock & Hip Hop συναυλίες καθώς και guest dj’s που σύντομα θα ανακοινωθούν.

13, 14 & 15 Μαΐου 2011
Γυάλινο Κτίριο – Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου
Ωράριο Λειτουργίας: 14:00 - 24:00Για περισσότερες πληροφορίες:
Επίσημο Url: www.athenstattooconvention.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2505.html