Εκλογές και Υποψήφιοι


Ημερομηνία Τρίτη, 14 Μάι 2002 @ 12:11
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiSΜάθατε για τις υποψηφιότητες συμβούλων που κατεβάζει ο κ. Παπουτσής; Εκτός από τον Παταβούκα (πρώην μπασκεμπολίστα και προπονητή) έχει μαζί του και την Υβέτ ("όπως Αμερική")...

Καλημέρα σας!

Μάθατε για τις υποψηφιότητες συμβούλων που κατεβάζει ο κ. Παπουτσής; Εκτός από τον Παταβούκα (πρώην μπασκεμπολίστα και προπονητή) έχει μαζί του και την Υβέτ ("όπως Αμερική"). Δήλωσε μάλιστα η υποψήφια δημοτική σύμβουλος ότι "αν δεν ήταν υποψήφια με τον κ. Παπουτσή, θα ψήφιζε Ντόρα! Τόσο πολύ την συμπαθεί!".

Αλλαγές στη ροή του προγράμματος του σταθμού τελευταία.. Μια καινούργια ενότητα, η επονομαζόμενη "KITS time" ξεκίνησε σήμερα.. Κάθε τόσο, εμβόλιμα στο πρόγραμμα μας, θα μπαίνουν μερικά ελληνικά τραγούδια, που σχεδόν όλοι μας σιγομουρμουρίζουμε, αλλά δεν μπορούμε με τίποτα να παραδεχτούμε ότι μας αρέσουν.. Αυτήν την εβδομάδα ξεκινάμε με Sotis, Μαργαρίτη, Ρακιτζή, και την μεγάλη επιτυχία που εισαγάγει πρώτος ο HotStation.gr "Χριστόδουλος" του Ζαχαρία Τσίχλα (!!!). Προτάσεις σας για τις επόμενες εβδομάδες είναι καλοδεχούμενες..

Νέο "link" στο site μας με links! ;-) Δικτυακοί τόποι καλών φίλων και συνεργατών αλλά και γενικότερα ενδιαφέρουσες σελίδες, χωρισμένες αρχικά σε 4 μεγάλες κατηγορίες. Ρίξτε μια ματιά..

Σε χαμηλούς τόνους στην προηγούμενη εκπομπή την περασμένη Πέμπτη, ακούσατε το ακυκλοφόρητο album του Moby "18", το οποίο κυκλοφορεί σήμερα. Καλά τα πάμε, εε; Οι νέες κυκλοφορίες για αυτήν την εβδομάδα είναι πάλι αρκετές.. "Ανοιχτή Θάλασσα" (παραγωγή του Π. Κατσιμίχα), Διονύσης Τσακνής, κλπ.. Συντονιστείτε την Πέμπτη να πάρετε μια ιδέα.. Στις 22:00 όπως πάντα..! Και φυσικά στείλτε εγκαίρως τις αφιερώσεις σας! Καμιά φορά, βοηθάει να γράφετε και τα συγκροτήματα / τραγουδιστές για τα τραγούδια που ζητάτε! (μπηχτή!). Καλή εβδομάδα!

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article25.html