Jennifer Lopez: ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου


Ημερομηνία Σάββατο, 16 Απρ 2011 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Τζενιφερ Λοπέ: η πιο όμορφη του κόσμου στα 41 τηςΑκόμη μία διάκριση για την καυτή Λατίνα σταρ, η οποία ψηφίστηκε από το περιοδικό "People" ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Στα 41 της χρόνια, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) συνεχίζει να εντυπωσιάζει "βάζοντας κάτω" πολλά κοριτσάκια που έχουν τη μισή ηλικία της.

Σε αυτό το σημείο εστίασε και η ίδια η ντίβα όταν σχολιάζοντας το σχετικό δημοσίευμα ομολόγησε ότι αισθάνεται χαρούμενη και περήφανη. "Περήφανη επειδή δεν είμαι 25 χρονών", εξήγησε αμέσως μετά.

Στην ίδια λίστα βλέπουμε επίσης τα ονόματα της Χάλι Μπέρι (Halle Berry), της Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) και τη Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyonce Knowles).


Με αφορμή τη νέα αυτή λίστα ομορφιάς που δημοσίευσε το περιοδικό, η JLo παραχώρησε και μια σχετική συνέντευξη. Σε κάποιο σημείο, λοιπόν, η Λόπεζ αποκάλυψε πως αντίθετα με αυτό που φαίνεται, η αλήθεια είναι ότι η ίδια έχει "γκριζάρει" από την ηλικία των 23 χρονών και βάφει τα μαλλιά της ευλαβικά από τότε.

"Και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είχαν γκρίζα μαλλιά οπότε είχα κι εγώ τα ίδια από πολύ νωρίς. Άρχισα να τα βάφω από τότε που ήμουν 23 και τώρα πια τα βάφω κάθε δύο εβδομάδες", παραδέχτηκε η τραγουδίστρια, ηθοποιός και κριτής του "American Idol", αποκαλύπτοντας, άθελά της, πως ακόμη και οι πιο διάσημες σταρ του κόσμου, τελικά είναι απλά… άνθρωποι.

Πηγή: Εθνος






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2497.html