Σε ψυχιατρική κλινική με μανιοκατάθλιψη η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς


Ημερομηνία Παρασκευή, 15 Απρ 2011 @ 12:20
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Σε ψυχιατρική κλινική με μανιοκατάθλιψη η Κάθριν Ζέτα ΤζόουνςΣε ψυχιατρική κλινική έκανε εισαγωγή η Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς εδώ και λίγες ημέρες, γιατί πάσχει από Διπολική Διαταραχή ή Μανιοκατάθλιψη, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της.

Η 41χρονη ηθοποιός πέρασε πέντε ημέρες στην κλινική που θεωρείται πως βρίσκεται στο Κονέκτικατ, στις αρχές του μήνα. Η απόφασή της να ζητήσει βοήθεια ήταν επακόλουθο της δύσκολης χρονιάς που πέρασε η ίδια και η οικογένειά της. Ο σύζυγός της, Μάικλ Ντάγκλας, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο του λάρυγγα, τον οποίο καταπολέμησε με χημειοθεραπείες.





«Αφότου βίωσε το άγχος του περασμένου χρόνου, η Κάθριν αποφάσισε να εισαχθεί σε μία ψυχιατρική κλινική για ένα σύντομο διάστημα, για να θεραπευτεί από μανιοκατάθλιψη. Αισθάνεται περίφημα και ανυπομονεί να ξεκινήσει να εργάζεται αυτή την εβδομάδα για δύο καινούργιες ταινίες», δήλωσε ο εκπρόσωπός της.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κάθριν πέρασε μία πολύ δύσκολη χρονιά. Έπρεπε να αντιμετωπίσει την ασθένεια του Μάικλ και αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Πήγε για λίγες ημέρες γιατί ήθελε πριν ξεκινήσει να δουλεύει, να βεβαιωθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση, όπως τώρα», συμπληρώνει άτομο του περιβάλλοντός της.

Πηγή: yupi.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2495.html