Κόκκινος Ουρανός - συνέντευξη Αποστόλη Τότσικα - πρεμιέρα


Ημερομηνία Παρασκευή, 08 Απρ 2011 @ 06:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSπρεμιέρα για τον Κοκκινο ουρανόΟ όμορφος ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας μετά και την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Κόκκινος Ουρανός», στην οποία συμπρωταγωνιστούν μαζί με τον Ορφέα Αυγουστίδη, μιλάει για την επαγγελματική του πορεία και για τα «αντισώματα» που ανέπτυξε έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα, στο οποίο βοήθησε ο -επίσης ηθοποιός- πατέρας του Γιάννης Τότσικας, που υπεραγαπά.

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Λάγιας Γιούργου «Κόκκινος Ουρανός», με πρωταγωνιστές τους Αποστόλη Τότσικα, Pihla Viitala και Ορφέα Αυγουστίδη, που διοργάνωσε η Audio Visual τα είχε όλα: λάμψη και επισημότητα, μαζί με απλότητα και χαλαρή διάθεση.

Διαβάστε τη συνέντευξη - δείτε το trailer!


Οι δυο ηθοποιοί, υποδύονται δυο φίλους που αποφασίζουν να φύγουν από το κέντρο της πόλης, να πάνε στην Κρήτη και να ανοίξουν ένα θερμοκήπιο με μπανάνες. Η ιδέα αυτή μάλιστα, είναι κάτι που δεν την αποκλείει μελλοντικά για την πραγματική του ζωή ο Αποστόλης Τότσικας: «Σιγά σιγά, ο κόσμος όσο μεγαλώνει καταλαβαίνει ότι πρέπει να αποβάλει τα περιττά πράγματα της κοινωνίας της πόλης, και να οδηγηθεί σε έναν πιο απλό τρόπο, με ποιότητα ζωής».Όλος αυτός ο βομβαρδισμός της δημοσιότητας μετά το “Μαζί σου” με πέτυχε σε μικρή ηλικία, 24 ετών. Ανέπτυξα από νωρίς αντισώματα για να την αντιμετωπίσω», τονίζει ο γοητευτικός ηθοποιός, ο οποίος κυριολεκτικά λατρεύει τον πατέρα του.

«Η σχέση μου μαζί του είναι “σε κοιτάζω, με κοιτάς, καταλάβαμε τι γίνεται”. Αρκεί ένα βλέμμα. Ελπίζω να μείνω τόσο καλόψυχος όσο και εκείνος».

Φυσικά, ρωτήθηκε και για τη Ζέτα Μακρυπούλια, για το αν τη θεωρεί καλή ηθοποιό ή όχι. Ο Αποστόλης απαντά: «Η Ζέτα είναι μία καλή συνάδελφος»

«Στο πρόσωπο της Ζέτας βλέπω μια καλή συνάδελφο, επαγγελματία και έχω συναντήσει ανθρώπους με πολύ περισσότερα χρόνια στο χώρο που δεν είναι επαγγελματίες και ούτε έχουν τη λάμψη αυτής της γυναίκας».

«Αν μιλάς για τη ζωή σου και όχι για τη δουλειά σου, είσαι μαϊντανός», είπε μεταξύ άλλων ο γοητευτικός ηθοποιός.

Η ηθοποιία για τον Αποστόλη Τότσικα δεν είναι ούτε lifestyle ούτε μία δουλειά. Είναι πάθος. Και γι’ αυτό είναι απόλυτος με όσους προβάλλονται μόνο μέσω της ιδιωτικής τους ζωής:

«Αν γίνεις μαϊντανός σε όλα τα κανάλια, στο τέλος δε μιλάς για τη δουλειά σου αλλά τη ζωή σου»(…). «Ένα "είμαι ερωτευμένος" και τέλος. Δεν το αναλύω ούτε βγάζω τη ζωή μου στο σφυρί».

Μην περιμένετε να μάθετε περισσότερα για τη προσωπική ζωή του Αποστόλη...

Το story

Ο Άρης (Ορφέας Αυγουστίδης) και ο Στέλιος (Αποστόλης Τότσικας), δύο νεαροί που τους ενώνει μια στενή φιλία, επιχειρούν μια καινούρια αρχή στη ζωή τους: στήνουν ένα θερμοκήπιο μπανάνας σε ένα απομακρυσμένο σημείο της Νότιας Κρήτης, με θέα το Λιβυκό πέλαγος. Διαφορετικοί αλλά και συμπληρωματικοί σα χαρακτήρες, οι δυο νέοι κάνουν τη δουλειά να μοιάζει με παιχνίδι και όλα κυλούν ανέμελα… μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η Κόρντοβα (Pihla Viitala).

Η Γερμανίδα τουρίστρια με το Ισπανικό όνομα ξυπνά τον ερωτικό τους πόθο και τους προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα, ενώ κι αυτή με τη σειρά της έλκεται από τους αντίθετους χαρακτήρες των δύο φίλων: ο ένας φλογερός και ρωμαλέος, ο άλλος ρομαντικός και καλλιεργημένος, διχάζουν τη νεαρή κοπέλα που δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσά τους γιατί κι οι δυο τους μαζί κάνουν για εκείνη τον ιδανικό άντρα. Μια δυνατή φιλία δοκιμάζεται, ισορροπίες ανατρέπονται και τρεις ζωές μπλέκονται σε έναν ερωτικό ιστό κάτω απ’ τον κατακόκκινο ουρανό. Στους κινηματογράφους στις 7 Απριλίου από την Audio Visual.


Πηγές: πρώτο θέμα, madata.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2486.html