Ερωτικό το ραντεβού σε ξενοδοχείο για την Gwyneth Paltrow;


Ημερομηνία Τετάρτη, 06 Απρ 2011 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Τι ήταν αυτό που έκανε η Gwyneth Paltrow, όταν ο φακός την έπιασε επΆ αυτοφώρω να εγκαταλείπει στις 2 τα ξημερώματα το πεντάστερο ξενοδοχείο Grosvenor House Hotel μαζί με τον ηθοποιό Mathew Morrison στο Λονδίνο; Προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της με ένα μεταξωτό κασκόλ, χρώματος γκρι.

Οι δυο τους, μάλιστα, πριν πάνε στο ξενοδοχείο είχαν βγει έξω για να γευματίσουν στο εστιατόριο Locanda Locatelli. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν πριν ένα χρόνο στην τηλεοπτική σειρά Glee, όπου η Gwyneth υποδυόταν την καθηγήτρια Holly Holiday. Μάλλον η Gwyneth στα 38 της χρόνια, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών λειτουργεί σα… στρουθουκάμηλος, όμως η τακτική της αυτή δε φαίνεται να αποδίδει ιδιαίτερα. Εν αντιθέσει με την Gwyneth, ο 32χρονος Matthew φαινόταν πιο άνετος στο φακό των paparazzi.






Ποιος ο λόγος να κρυφτεί; Μήπως επειδή είναι λίγο… παντρεμένη με τον ροκά των Coldplay, Chris Martin; Βέβαια, οι φήμες τους ήθελαν να χωρίζουν και φούντωσαν ιδιαίτερα όταν υπήρξαν μαρτυρίες που τον ήθελαν να ερωτοτροπεί δημοσίως με άλλες γυναίκες. Πολλοί, πάντως, είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο γάμος τους έχει από καιρό τελειώσει και πως είναι θέμα χρόνου να πάρουν διαζύγιο. Ίσως μετά από αυτές τις φωτογραφίες να επισπευσθούν οι διαδικασίες.




Πηγή: Πρώτο Θέμα






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2484.html