Εταιρεία προσφέρει εικονικές φίλες στο Facebook με το αζημίωτο


Ημερομηνία Τετάρτη, 06 Απρ 2011 @ 02:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΈνα κορίτσι βγαλμένο από τα όνειρά τους, με μόλις τέσσερα βήματα, υπόσχεται στους εργένηδες χρήστες του Facebook ένα site στις ΗΠΑ. Για ποιο λόγο θα ρωτήσετε; Απλά για να μπορείτε να κάνετε τους υπόλοιπους φίλους σας να σκάσουν από την ζήλια τους. Η εταιρεία, βέβαια, σπεύδει να διευκρινίσει ότι η νέα φίλη που θα αποκτήσουν (με το αζημίωτο) θα υπάρχει μόνο στο διαδίκτυο για τις κοινωνικές ανάγκες και δεν θα εξυπηρετεί τις ερωτικές ανάγκες των πελατών...


Το Cloudgirlfriend.com, βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, περιγράφει ήδη στην αρχική του σελίδα τα τέσσερα βήματα για τη δημιουργία της «τέλειας» εικονικής φίλης: Βήμα 1: Καθορίστε ποια είναι η τέλεια φιλενάδα για εσάς - Βήμα 2: Εμείς αναλαμβάνουμε να την φέρουμε στην «ζωή» - Βήμα 3: Συνδεθείτε και αλληλεπιδράστε μαζί της δημοσίως στο αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο - Βήμα 4: Απολαύστε μια δημόσια εξ’ αποστάσεως σχέση με το τέλειο κορίτσι.

Το «μυστικό» της επιτυχίας είναι ότι η «ποιότητα» της δουλειάς από το Cloudgirlfriend.com θα πείσει τους φίλους σας ότι το νέο πρόσωπο το οποίο εκδηλώνει το εάν το έντονο ερωτικό ενδιαφέρον στο πρόσωπό σας είναι υπαρκτό (αν δεν τους προβληματίσει βέβαια το γεγονός ότι δεν την βλέπουν ποτέ δίπλα σας στις βραδινές εξόδους)… Φυσικά η υπηρεσία αυτή θα παρέχεται έναντι αντιτίμου (το οποίο όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό).

Τους λογαριασμούς των υποτιθέμενων φιλενάδων θα χειρίζονται πραγματικοί άνθρωποι και όχι μηχανές (bots), όπως υποστηρίζει η εταιρεία. Συνεπώς, είναι πολύ πιθανό πίσω από την 20χρονη σέξι κοπέλα σας να κρύβεται ένας… 35χρονος άνδρας, που θα εργάζεται στην εταιρεία.

Ο συνιδρυτής του ιστότοπου κ. Fuhriman διαβεβαιώνει ότι «κανείς δεν θα μπορεί να το καταλάβει (ότι η κοπέλα αυτή δεν θα είναι πραγματική). Θα εμφανίζεται ως πραγματική φιλενάδα. Απλά θα είναι μια… σχέση εξ’ αποστάσεως». Διευκρινίζει με κάθε τρόπο ότι στόχος της υπηρεσίας δεν είναι να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις των χρηστών, απογοητεύοντας όσους έτρεφαν ελπίδες για… κάτι περισσότερο. «Το CloudGirlfriend.com δεν είναι ένα ακόμη πορνογραφικό site ή μια υπηρεσία συνομιλιών για ενηλίκους. Τέτοιες υπηρεσίες επιχειρούν να συμπληρώσουν μια φυσική ανάγκη, αλλά δεν εκπληρώνουν τους στόχους μιας στενής σχέσης και μιας φιλίας».

Το Cloudgirlfriend.com απευθύνεται σε ανθρώπους που δυσκολεύονται να βρουν το ταίρι τους και θέλουν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Μάλιστα δεν αποκλείεται να λειτουργεί ως «μαγνήτης» για την προσέλκυση πραγματικών ερωτικών συντρόφων, αν δεχτούμε ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για κάποιον που ξέρουν ότι είναι ήδη… αρεστός.

Το CloudGirlfriend.com έχει ήδη προκαλέσει «θόρυβο» στον κυβερνοχώρο, πριν ακόμη ξεκινήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του. Αρκετοί χρήστες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποκτήσουν μια «εικονική φιλενάδα». Ο ιστότοπος καλεί, μάλιστα, τα υποψήφια μέλη του «να εγγραφούν νωρίς, για να πάρουν σειρά προτεραιότητας»!

Πηγή: akous.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2483.html