Οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα


Ημερομηνία Δευτέρα, 04 Απρ 2011 @ 19:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΚι όμως εν μέσω κρίσης υπάρχουν εταιρείες που επενδύουν στο καλύτερο περιβάλλον για τους εργαζομένους τους και πετυχαίνουν..

Σύμφωνα με την έρευνα "Best Workplaces 2011" από το Great Place to Work Institute Hellas στην κατηγορία των εταιρειών με πάνω από 250 εργαζόμενους την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και ακολουθούν κατά σειρά Ελαίς - Unilever Hellas, Tasty Foods, ΥΓΕΙΑ, Media Strom, Pharmathen, Leroy Merlin, Wοrth Hellas, Βιβεχρώμ και Accenture.


Στην κατηγορία των εταιρειών με 50 έως 250 εργαζόμενους την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Xerox Hellas και ακολουθούν κατά σειρά Κρι Κρι - Βιομηχανία Γάλακτος, Imperial Tobacco Hellas, Medtronic Hellas, Genesis Pharma, Data Communication, 3M, Μέλισσα Κίκιζας, Amgen Ελλάς και British American Tobacco Hellas.

Όσον αφορά στη φετινή έρευνα, συμμετείχαν 42 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, ενώ ο αριθμός των εργαζομένων που απάντησαν στην έρευνα ανήλθε στους 7.171. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι οι μισές περίπου από τις εταιρείες που έτρεξαν την έρευνα φέτος, συμμετείχαν για πρώτη φορά στη διαδικασία.

Πηγή: NewsIT.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2478.html