Χρ. Νικολόπουλος: Δεν συγχώρησα ποτέ τον Καζαντζίδη


Ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάρ 2011 @ 07:30
Θέμα/Κατηγορία Σκέψεις, Θέσεις και Γνώμες

Αποστολέας LavantiSΔέκα χρόνια μετά τον θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος συνεχίζει να μιλάει με πολύ σκληρά λόγια γι' αυτόν. ''Δεν τον συγχώρεσα ποτέ γιατί δεν μου φέρθηκε καλά'' εξομολογείται σε συνέντευξή του. Μιλώντας στο περιοδικό ''Εγώ Weekly'' ο Χρήστος Νικολόπουλος θυμήθηκε την περίφημη κόντρα του με τον κορυφαίο λαϊκό βάρδο, διευκρινίζοντας ότι οι λόγοι που κινήθηκε δικαστικά εναντίον του τραγουδιστή ήταν καθαρά ηθικοί.


«Πήγα στα Δικαστήρια γιατί για ένα μεγάλο διάστημα, ο Καζαντζίδης έβριζε χυδαία εμένα και την οικογένειά μου. Στην ουσία του έκανα ασφαλιστικά μέτρα για να μην με βρίζει. Μέσα στο δικαστήριο, του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και με έβρισε χειρότερα από όλες τις φορές. Δεν πήγαμε για τα τραγούδια στα δικαστήρια. Μετά τα διεκδίκησα. Και τα κέρδισα».

Τότε είχαν ανταλλάξει πολύ βαριές κουβέντες και παρότι πλέον έχει μεσολαβήσει ο θάνατος του Καζαντζίδη, ο Χρήστος Νικολόπουλος δε φαίνεται διατεθειμένος ούτε να ξεχάσει ούτε να συγχωρέσει.

Στην ίδια συνέντευξη ο Νικολόπουλος εξέφρασε και την αντίθεσή του στα τηλεοπτικά talent shows. ''Για μένα, είναι μια δυστυχία τα τάλεντ σοου. Είναι όμως στην νοοτροπία του Έλληνα, στο πλαίσιο της εύκολης δόξας και του ευκαιριακού κέρδους. Σίγουρα, ευνοούν κάποια παιδιά, αλλά όσοι δεν διακρίνονται τρέχουν στους ψυχιάτρους! Τους κάνουν να αισθάνονται βασιλιάδες, με τα φώτα, με τα κοριτσάκια που ουρλιάζουν και με τα πανό και μετά δεν ασχολείται κανένας μαζί τους. Οι μόνοι που κερδίζουν είναι αυτοί που είναι στο πάνελ και το κανάλι που κονομάει από τις διαφημίσεις.'' είπε χαρακτηριστικά.

O καταξιωμένος δημιουργός έχει αδυναμία στον Γιώργο Νταλάρα και την Χαρούλα Αλεξίου. Του αρέσει ο Πασχάλης Τερζής και από τους νεότερους καλλιτέχνες ο Νίκος Οικονομόπουλος. Λατρεύει την θάλασσα, ενώ δεν είχε ποτέ καλή σχέση με το χρήμα. Απόδειξη; «Δύο φορές μου πρότειναν να πάω στο πρώτο Fame Story, δίνοντάς μου πολλά λεφτά. Δεν μου αρέσει να κρίνω. Δεν είμαι σοφός!»

Έχει πάει στην Αμερική 17 φορές, τρεις φορές στην Αυστραλία και πολλές φορές στην Ευρώπη. Όμως κάποια στιγμή έπαθε κλειστοφοβία. Αν και του αρέσει πολύ να ταξιδεύει με το αεροπλάνο, τώρα πλέον το φοβάται.


(Πηγή: Εγώ Weekly)


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2458.html