Ο Γιώργος Γκικοδήμας και οι 9ΜΜ στο Jasmin


Ημερομηνία Δευτέρα, 14 Μάρ 2011 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΓιώργος Γκικοδήμας και 9ΜΜΟι 9ΜΜ, αναβαίνουν στη σκηνή του Jasmin, την Κυριακή 20 Μαρτίου, έχοντας στις αποσκευές τους τα τραγούδια από το πρώτο τους album που μόλις κυκλοφόρησε. Τα μέλη των 9ΜΜ, παλιοί μας γνώριμοι από τη συμμετοχή τους σε πολλά Αθηναϊκά συγκροτήματα, υπογράφουν τη μουσική, τους στίχους, την ηχοληψία και την μίξη. Progressive rock, με μελωδικές αλλά και ηλεκτρονικές στιγμές, χαρακτηρίζει τον ήχο τους, και ο στίχος θυμωμένος με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

9MM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΔΗΜΑΣ (O.P.A)
Support: IN A TESTUBE - RELOAD
Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, 21:00 μ.μ.


Από το Jasmin, ξεκινά το κοινό μουσικό ταξίδι των 9ΜΜ με τον Γιώργο Γκικοδήμα, ένα ταξίδι που έχει αρχίσει ήδη από το studio, μιας και μαζί δουλεύουν αυτή την περίοδο, την επόμενη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου.

Ο Γιώργος Γκοκοδήμας, ιδρυτικό μέλος των O.P.A. συνεχίζει και μετά την διάλυση τους, να ταρακουνά τα θεμέλια της δισκογραφίας με έντονο καυστικό - αντιπολιτικό στίχο, αλλά και με «ακραία, ερωτικά φαινόμενα». Οι Ο.Ρ.Α. εκπροσώπησαν μια μουσική που στην Ελλάδα δεν ήταν ευρέως διαδεδομένη και έτσι έκανε αμέσως αίσθηση. Συνδύαζε διάφορα είδη και το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο. Είχαν κυκλοφορήσει 4 δίσκους: «Εν+τάξει», «Κάνουμε τα αστεία σοβαρά», «Τράγων χορός» και «Μητέρα Γη».

Τη συναυλία ανοίγουν οι πολλά υποσχόμενοι In A Testube και Reload. Το alternative εκπληκτικό αυτό τρίο In A Testube, παρουσιάζει τα τραγούδια τους, και πάντα εντυπωσιάζουν για το πάθος και την ενέργεια τους. Οι Reload είναι μια νεοσύστατη ροκ μπάντα που δημιουργεί κλασσική ροκ ατμόσφαιρα με διασκευές αλλά και με δικά τους ανατρεπτικά τραγούδια.


Jasmin
Μιχαλακοπούλου 150 & Σινώπης 27
10 euros (με ποτό)

LINKS:

9MM
www.myspace.com/9mmgr
http://www.facebook.com/pages/9MM/160417293987867
http://www.reverbnation.com/9mmgr
http://www.dailymotion.com/9mmband
http://www.youtube.com/user/mikesicktear

IN A TESTUBE
http://www.myspace.com/inatestube
http://www.reverbnation.com/inatestube3Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2440.html