Η κινηματογραφική εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας είναι ..σέξυ και σκοτεινή!


Ημερομηνία Τρίτη, 08 Μάρ 2011 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSH σκοτεινή και σεξυ ελεύθερη διασκευή της Κοκκινοσκουφίτσας θα βγει στις αιθουσες μέσα στο 2011Η σκηνοθέτις του «Twilight» Catherine Hardwicke, αφήνει κατά μέρος τους βρικόλακες και έρχεται να μας παρασύρει σε μια πιο… σέξι και άγρια εκδοχή της «Κοκκινοσκουφίτσας». Ο λόγος για το «Red Riding Hood» που μετατρέπει το αθώο παραμύθι των αδελφών Γκριμ σε μια ακραία κινηματογραφική μεταφορά σχεδόν ακατάλληλη για… ανηλίκους (στη πραγματικότητα κατάλληλη από 13).

Δείτε λεπτομέρειες για το καστινκ, την υπόθεση αλλά και το ..ψαρωτικό (ειδικά στις φανατικές των βρυκολάκων και λυκανθρώπων / twilight saga) τρεϊλερ στη συνέχεια του άρθρου.


Ηρωίδα μια έφηβη κοπέλα που θα βρεθεί σε κίνδυνο, όταν οι συγχωριανοί της αποφασίζουν να κυνηγήσουν ένα λυκάνθρωπο που σκορπά πανικό στην περιοχή, σε κάθε πανσέληνο. Στο ρόλο της Βάλερι (λέγε με Κοκκινοσκουφίτσα), θα δούμε την Αμάντα Σέιφριντ, («Mamma Mia», «Dear John», «Big Love»). Δίπλα της πρωταγωνιστούν οι Σίλο Φερνάντεζ («Cadillac Records», «United States of Tara»), Γκάρι Όλντμαν («Harry Potter and the Deathly Hallows», «The Dark Knight», «Batman Begins»), Τζούλι Κρίστι («Finding Neverland») και Λούκας Χάας («Inception», «Alpha Dog»)..

Υπόθεση: η Σέιφριντ μια όμορφη νεαρή κοπέλα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Είναι ερωτευμένη με τον Πίτερ αλλά οι γονείς της έχουν κανονίσει να παντρευτεί τον πλούσιο Χένρι. Η Βάλερι και ο Πίτερ σχεδιάζουν να φύγουν μαζί , όμως η μεγαλύτερη της αδερφή σκοτώνεται από τον λυκάνθρωπό που περιφέρεται στο σκοτεινό δάσος που περιβάλλει το χωριό τους. Για χρόνια οι κάτοικοι έχουν κάνει μια ιδιόμορφη ανακωχή με το τέρας, προσφέροντας του κάθε μήνα μια θυσία ζώων.

Κάτω από το κόκκινο φεγγάρι ο λύκος όμως αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή. Διψασμένοι για εκδίκηση οι άνθρωποι φωνάζουν ένα φημισμένο κυνηγό λυκανθρώπων τον Πατέρα Σόλομον για να τους βοηθήσει να σκοτώσουν τον λύκο. Αλλά η άφιξη του Σόλομον προκαλεί αναστάτωση, γιατί τους προειδοποιεί ότι ο λύκος, ο οποίος μεταμορφώνεται σε άνθρωπο τη ημέρα, μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα στους. Καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται με κάθε πανσέληνο, η Βάλερι αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο λυκάνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που αγαπά. Όσο το χωριό βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, η Βάλερι ανακαλύπτει ότι έχει μια ιδιόμορφη επικοινωνία με το θηρίο, ένας δεσμός που τους ελκύει, κάνοντας τη ύποπτη αλλά και …δόλωμα.

H ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2011.
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2432.html