Θα αλλάζατε θέσεις με τον σωματοφύλακα της Rihanna;


Ημερομηνία Τρίτη, 08 Μάρ 2011 @ 03:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSThe hands-on bodyguard: Rihanna is better protected than she might have expected on Sydney tripΑν μη τι άλλο, θα πρέπει να θαυμάσετε την αφοσίωσή του στη δουλειά του!

Αλλά όπως φαίνεται, ο σωματοφύλακας της δημοφιλούς τραγουδίστριας Rihanna μάλλον έχει πάρει τη δουλειά του πολύ πιο σοβαρά από ότι θα έπρεπε καθώς, το χέρι που.. γραπώνει τα ..θέλγητρα της πανεμορφης αοιδού, είναι το δικό του (και όχι κάποιου θαυμαστή που ξέφυγε από την προσοχή του σεκιουριτά).

Ευτυχώς για όλους, η 21χρονη Ριχάνα δεν φαίνεται να ..ενοχλείται από τη χειροπιαστή απόδειξη ζήλους καθώς φαινόταν βιαστική να φτάσει στο αυτοκίνητό της, μετά από το γεύμα της σε εστιατόριο του Σίδνει της Αυστραλίας, όπου και βρέθηκε πρόσφατα.

Βρείτε την φωτογραφία και αναλυτικό ρεπορταζ για την Rihana και το ατύχημα, αλλά την επίσκεψή της σε sex shop, στο πλήρες άρθρο!Από τις καλύτερες δουλειές του κόσμου, για κάτι τέτοιες στιγμές.. Ο σωματοφύλακας μεταφέρει τη Ριάνα στο ατοκινητο προστεύοντας της από όλο τον κόσμο, εκτός από τον εαυτό του!
Ο σωματοφύλακας της Rihanna ..φυλάει (ευτυχώς για την ώρα με υ) με τον καλύτερο τρόπο που όλου μας θα μπορούσαμε να σκεφτούμε τη σταρ και το σώμα της, με ένα τρόπο που θα ζηλεύαν πολλοί

Η τραγουδίστρια σίγουρα θα ένιωσε εκείνη τη στιγμή ότι βρίσκεται σε ..καλά χέρια.

Οπως ήταν αναμενόμενο, μετά το περιστατικό, ξεκίνησαν οι φήμες ότι η μελαμψή σταρ έθεσε εαυτόν ως υποψήφια για το ρεμεικ της ταινίας The Bodyguard (ο Σωματοφύλακας) του 1992 στο ρόλο που ενσάρκωσε η Whitney Houston, αλλά με τον Channing Tatum (από το GI Joe) στη θέση του Kevin Costner. Ας ελπίζουμε οτι αυτός τουλάχιστον, θα προσέχει πού βάζει τα χέρια του!

Η Rihanna βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε περιοδεία στην Αυστραλία, στα πλαίσια της Loud tour.  Λίγο πριν το συγκεκριμένο περιστατικό, εθεάθηκε να βγαίνει από το σεξ-ο-μάγαζο The Tool Shed sex shop, και ο εκπρόσωπος της απέφυγε να σχολιάσει το σκοπό της επίσκεψης, ή τις αγορές που έκανε εκεί.


H Riahnna και ο σωματοφύλακας (είδαμε και κάτι άλλο πέρα από το χέρι του) βγαίνουν από το sex shop The Tool Shed
H Riahnna και ο σωματοφύλακας (είδαμε επιτέλους και τον υπόλοιπο πέρα από το χέρι του) βγαίνουν από το sex shop The Tool Shed


Η Rihana πρόσφατα προκάλεσε σχόλια και διχογωμία με το video clip toυ νέου της single S&M.

Μεταξύ άλλων ντυμένη (τρόπος του λέγειν, καλυμένη ίσως ειναι πιο σωστό) με λεπτότατο λευκό λατεξ, μεταμοφώνει το βιντεο κλιπ σε βίντεο για ..ενηλίκους, και μάλιστα  προχωρημένο, αφού και το θέμα του τραγουδιού  (άρα και του βίντεο) ειναι τα ..σαδο-μαζοχιστικά. Η σκηνοθεσία του κλιπ έχει γίνει από τη δική μας Melina Matsoukas, η οποία είχε σκηνοθετήσει και το promo από το Rude Boy. Δείτε και εσείς, για να μη λέτε ότι λέμε ότι θέλουμε..
Rihanna - S & M


Η κυκλοφορία του βίντεο συμπίπτει χρονικά και με τις δηλώσεις που έκανε μοντέλο εξ Αμερικής, ότι είχε  λεσβιακές ερωτικές επαφές με τραγουδίστρια, που αφέθηκε να εννοηθεί και να σχολιαστεί από πολλούς πώς επρόκειτο για την Rihanna. Η Natasha 'Tajah' Burton δεν κατονόμασε τη τραγουδίστρια από τα Barbados αλλά ...αρνήθηκε να ..διαψεύσει ότι υπήρξαν ..ερωμένες!Smile for the fans: Singer Rihanna waves to the crowd outside the Optus Headquarters in Sydney last week
Η Rihanna χαιρετά το κοινό της που έχει μαζευτεί για να την δει εξω από τα Optus Headquarters στο Sydney τη περασμένη εβδομάδα


Πηγή Mail online


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2431.html