Εγκυμοσύνες στο χώρο της show biz για το 2011


Ημερομηνία Τρίτη, 15 Φεβ 2011 @ 12:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Εγγυος η Πέγκυ Ζήνα όπως θέλουν οι πληροφορίες και οι φήμεςΦαίνεται πως ο πελαργός θα έχει την τιμητική του το 2011, αν τελικά ισχύουν οι φήμες που θέλουν την Πέγκυ Ζήνα και την Κατερίνα Καραβάτου να κυοφορούν...
Πιο ευτυχισμένη από ποτέ φαίνεται να είναι αυτήν την περίοδο η Πέγκυ Ζήνα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Άλλωστε, η απόκτηση ενός παιδιού είναι κάτι που όπως η ίδια είχε πει πολλές φορές, το ήθελε πολύ. Όσο για το μέλλοντα μπαμπά, Γιώργο Λύρα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είναι τρισευτυχισμένος κι εκμυστηρεύτηκε το γεγονός σε πολύ κοντινά του πρόσωπα.



Επίσης, φήμες θέλουν την παρουσιάστρια του «Κους κους» Κατερίνα Καραβάτου να διανύει κι αυτή με τη σειρά της, περίοδο εγκυμοσύνης. Την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια απουσίαζε από την εκπομπή κι όλοι μιλούσαν για …ίωση. Όμως οι πληροφορίες την ήθελαν να νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες στον έβδομο όροφο γνωστής μαιευτικής κλινικής της Αθήνας για προληπτικούς λόγους, ενώ ο σύντροφός της Κρατερός Κατσούλης δεν έφυγε λεπτό από κοντά της.

Πηγή: protothema.gr / newsbomb / Star






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2406.html