Είναι η Ζέτα Μαρκυπούλια η πιο όμορφη γυναίκα της τηλεόρασης;


Ημερομηνία Τρίτη, 08 Φεβ 2011 @ 09:20
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΤελευταία μας απασχολεί για διάφορους λόγους: Τα έχει ή δεν τα έχει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; Θέλει ή δεν θέλει να κάνει το παιδί του (όσο αυτός); Τι ποσοστό ηθοποιών θεωρούν την Ζέτα Μακρυπούλια συνάδελφό τους; Τι ποσοστό αυτών που διαβάζουν τα ποσοστά γνωρίζουν αυτούς που εκφέρουν γνώμη; Τι ποσοστό μοντέλλων θεωρούν την Ζέτα συνάδελφο τους; Πού ψηφίζουμε σήμερα για τη Ζέτα μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί μας;

Επειδή όμως τελευταία παραφορέθηκε το θέμα "Είναι η κ. Μακρυπούλια ηθοποιός ή θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ειδικότητα για να κόβει τα δελτία παροχής όταν πληρώνεται -σε αντίθεση με αυτούς που την κρίνουν και πιθανότατα έχουν να δεχτούν πρόταση για δουλειά εδώ και μήνες", βρήκαμε νέο τρόπο να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί μας: Κρατάμε Ζέτα σαν θέμα, και λέμε πόσο όμορφη είναι.. (και κρατάμε και μια πισινή για το αν μας αρέσει σαν ηθοποιός, αφού την να την κάνεις την καριέρα αν μπορείς να κάνεις τη σύζυγο;).

Για αυτό λοιπόν, όπως επίσης και για τον χωρισμό του με την Μυρτώ Αλικάκη,  και τα λίγα επαγγελματικά του, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός (... εμείς copy paste κάμανε αυτό, εγώ δεν τον ξέρω) Πέτρος Λαγούτης στο περιοδικό People. O χαμηλών τόνων ηθοποιός (αν μη τι άλλο) ήταν παντρεμένος με την Μυρτώ Αλικάκη. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο γιους χώρισε πριν από λίγους μήνες.Όπως εξηγεί ο ίδιος, η ζωή του έχει αλλάξει δραστικά γιατί πλέον δεν ζει με τα δύο του παιδιά: ««Ο χωρισμός είναι μια τεράστια αλλαγή στη ζωή σου. Όλα είναι διαφορετικά. Είναι περίεργο να μη ζεις με τα παιδιά σου στο σπίτι σου. Πρόκειται για έναν αλλιώτικο τρόπο ζωής» και συνεχίζει: «Δύο άνθρωποι μπορεί να είναι χρόνια μαζί, αλλά οι δρόμοι τους κάποια στιγμή ενδέχεται να χωρίσουν. Οι σχέσεις γενικότερα είναι δύσκολες. Οι ρυθμοί γρήγοροι, η ανάγκη να βγάλεις τα προς το ζην τρελή, τα άγχη πολλά. Ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος και μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται».

Στα επαγγελματικά του ο Πέτρος Λαγούτης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «The Pride». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σύντομη γνωριμία που είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δύο τους συμμετείχαν στο καστ τηλεοπτικής σειράς που δεν έχει προβληθεί ακόμα.

Μάλιστα ο ηθοποιός απαντώντας στα όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την Ζέτα είπε: «Έχει φτάσει εκεί που έφτασε. Το αν είναι καλή θα το συζητούσα μόνο με τους φίλους μου και με την ίδια αν κάναμε παρέα. Δεν είμαι υπέρ του να βγαίνεις και να σχολιάζεις δημόσια συναδέλφους. Την κουλτούρα ας την πουλήσουμε στο θέατρο, όπου έχουμε φτιάξει τις συνθήκες όπως μας αρέσουν, κι αν δεν θέλουμε να είμαστε στην τηλεόραση, ας μην είμαστε. Αν είμαστε όμως, καλό είναι να μην κάνουμε τέτοιου είδους διακρίσεις».

Όσον αφορά την ομορφιά της κ. Μακρυπούλια ο ηθοποιός αρκέστηκε να πει: «Νομίζω ότι ίσως είναι η πιο όμορφη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης, αυτή τη στιγμή».


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2401.html