Εξαλλη η Κατερίνα Λέχου με το facebook


Ημερομηνία Παρασκευή, 04 Φεβ 2011 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



H Κατερίνα Λέχου και το ψεύτικο προφιλ στο facebookΈξαλλη είναι η Κατερίνα Λέχου με κάποιον ''θαυμαστή'' της στο facebook, που αποφάσισε, εν αγνοία της, να δημιουργήσει ένα προφίλ με το όνομά της στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και να αρχίσει να μιλάει εξ ονόματός της...

''Ποτέ δεν είχα profile αφού δεν έχω καμία επαφή με Ίντερνετ. Πολλοί φίλοι μου μού είπαν ότι με βρήκαν στο Facebook όπου, λέει, έχω profile και τους μιλούσα κιόλας. Μου κάνει εντύπωση πώς ένας άνθρωπος φορώντας τη μάσκα ενός άλλου ανθρώπου θέλει να 'χει επικοινωνία. Ο καθένας είναι μοναδικός και μπορεί να 'χει επικοινωνία. Όλο αυτό μου φαίνεται νοσηρό. Μπορεί να βγάλει κάποιος ένα προφίλ διαφορετικό αυτού που είσαι και να γίνει υπόλογος πραγμάτων που δεν έχεις πει ή δεν έχεις κάνει.'' απαντά η Κατερίνα Λέχου και προειδοποιεί ότι μπορεί να βάλει στο παιχνίδι τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.


''Μπορεί αυτός που θα σε υποδυθεί, μέσα σε εισαγωγικά, να βγάλει ένα προφίλ το οποίο καθόλου δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είσαι. Ενέχει πολλούς κινδύνους, ενδεχομένως μπορεί να φτάσει και σε ακρότητες. Δηλαδή να είσαι υπόλογος για πράγματα που δεν έχεις πει καθόλου.'' συνεχίζει η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Κατερίνα Λέχου δεν είναι η μόνη ''επώνυμη'' που έχει πέσει θύμα ανάλογης απάτης στο facebook. Πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού είχε αστράψει και βροντήξει από την εκπομπή της, όταν έμαθε την ύπαρξη ψεύτικου προφίλ της στο facebook.

Πηγή: nooz.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2394.html