Χάσαμε τον Ανδρέα - ΣΤΟΠ: πού ειναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος;


Ημερομηνία Κυριακή, 30 Ιαν 2011 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Χαμένα τα ίχνη του Ανδρέα ΜικρούτσικουΚραυγή αγωνίας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τον πλέον δικό του άνθρωπο. Ακόμα και η Σοφία Βόσσου έχει χάσει τα ίχνη του Ανδρέα, που απ’ ό,τι φαίνεται έχει απομονωθεί στον εαυτό του και δεν θέλει να παρασύρει με τα προβλήματά του και τους ανθρώπους που του έχουν συμπαρασταθεί.

Η Σοφία έχει να επικοινωνήσει μαζί του σχεδόν πέντε μήνες, αφού ο παρουσιαστής έχει αλλάξει αριθμό τηλεφώνου. Πληροφορίες, μάλιστα, τον θέλουν να έχει εγκαταλείψει ακόμα και το σπίτι του στην Κηφισιά. «Αν μάθετε τι κάνει, θέλω να με ενημερώσετε!» δηλώνει η τραγουδίστρια με ειλικρίνεια που σοκάρει.


Η Σοφία Βόσσου ήταν και παραμένει ο στυλοβάτης στη ζωή του Ανδρέα. Ο άνθρωπος που τον αγάπησε, τον στήριξε στις επαγγελματικές του αποφάσεις και ήταν πλάι του όταν έχασε την πρώην γυναίκα του Μαρία Δημητριάδη. Τόσο εκείνη όσο και ο γιος του Στέργιος προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να τον στηρίξουν και να του συμπαρασταθούν σε ό,τι αφορά τον χωρισμό του από τη Δήμητρα Ρουμπέση, αλλά και τα οικονομικά ανοίγματα που έκανε και αποδείχθηκαν λανθασμένα.

Η φίλη του ο «Πίπης», όπως έχει συνηθίσει να την αποκαλεί ο Ανδρέας όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και στις εκρήξεις του έδειχνε συγκαταβατική. Δεχόταν κάθε αντίδρασή του. Και σήμερα που ο Ανδρέας «αρνείται» τη συμπαράστασή της, η Σοφία Βόσσου κατανοεί το «φιλαράκι» της.

«Καταλαβαίνω ότι έχει ανάγκη να είναι μόνος του. Εχει περάσει πολλά αυτό το διάστημα ο Ανδρέας». Βέβαια, είναι ιδιαίτερα ανήσυχη. «Εχω να μιλήσω μαζί του πέντε μήνες. Η τύχη του αγνοείται και σίγουρα δεν μπορώ να το παίζω τόσο άνετη». Σχεδόν εδώ και πέντε μήνες ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει χαθεί από προσώπου γης. Αλλαξε αριθμό στο κινητό του και τα παντζούρια του σπιτιού του στην Κηφισιά είναι συνέχεια κλειστά. «Εννοείται ότι θέλω το καλό του, και αν μάθετε το παραμικρό, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε» μας λέει η τραγουδίστρια.

Εκείνο που δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα και ανησυχία είναι ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εγκαταλείψει κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. Πρόσφατα η εφημερίδα «Espresso» είχε αποκαλύψει πρόταση που είχε δεχτεί ο παρουσιαστής από κυπριακό κανάλι. Μάλιστα, και τότε οι υπεύθυνοι παραγωγής τον αναζητούσαν για μήνες. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν αρνητικός. Μέσω e-mail που εστάλη από τρίτο πρόσωπο, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση.

Ο μόνος που γνωρίζει για τις αποφάσεις που έχει πάρει ο Ανδρέας είναι ο γιος του, ο οποίος σεβόμενος την επιθυμία του πατέρα του δεν δίνει καμία πληροφορία.

Τέλος, καμία επικοινωνία δεν έχει πλέον ο Ανδρέας ούτε με την πρώην σύζυγό του Δήμητρα Ρουμπέση. Οσον αφορά τις δικαστικές περιπέτειες με τους πλειστηριασμούς (κατά καιρούς) του σπιτιού του, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη ο δικηγόρος του. Το ίδιο και για τις εκκρεμότητες που προέκυψαν με τον πρώην σύζυγο της συνεργάτιδάς του Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ισχυρίζεται ότι του δάνεισε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο ουδέποτε του επιστράφηκε.

Πηγή: Εσπρέσσο






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2387.html