Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει για τον αλκοολισμό και άλλα πολλά


Ημερομηνία Πέμπτη, 20 Ιαν 2011 @ 01:20
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Thodoris Atheridis - Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει για όλα και για τότε που ήταν αλκοολικόςΜια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην εκπομπή Μπλα μπλα μπλα, έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν βγαίνει συχνά στα Μέσα καθώς όπως είπε: «η εικόνα του ξερόλα που έχει θέση και άποψη για όλα, εμένα δεν μου αρέσει. Γιατί λοιπόν να το κάνω εγώ. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο και καλό θα ήταν να απασχολώ τον κόσμο με την δουλειά μου».

Μιλώντας για τα εφηβικά του χρόνια, αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι φίλοι του ήταν χρήστες ηρωίνης και εκείνος είχε «μια αντίληψη ότι δεν θα είχε μέλλον».


Όταν πέρασε την πόρτα του ΚΘΒΕ όλα άλλαξαν και όπως λέει ο ίδιος ήταν η δεύτερη πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωή του, μετά από τη γέννηση της κόρης του.

Η κόρη του είναι 20 ετών, σπουδάζει θέατρο και ο Θοδωρής Αθερίδης έχει μια υπέροχη σχέση μαζί της. «Έχει έναν μετρημένο χαρακτήρα και μια αντικειμενικότητα που με κάνει να νιώθω ασφαλής ότι δεν κινδυνεύει από τα μυαλά της», είπε ο γνωστός πρωταγωνιστής....

Μιλώντας για το πρόβλημα του αλκοολισμού το οποίο ξεπέρασε, χαρακτήρισε το αλκοόλ «τοκογλύφο». «Έτσι το λέμε στις ομάδες των ανώνυμων αλκοολικών. Γιατί σου δίνει, σου δίνει και μετά έρχεται και σου ζητάει, ενώ εσύ δεν έχεις και τότε αρχίζει το μεγάλο πρόβλημα. Βγήκα να μιλήσω γι΄ αυτό το θέμα γιατί υπάρχει πολύ κόσμος που το αντιμετωπίζει. Κι εγώ το παλεύω 11 χρόνια. Δεν έχω πιει ούτε γουλιά».

Η καινούρια του θεατρική δουλειά , «Τυφλοσούρτης», κάνει μεγάλη επιτυχία. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί και η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν δάσκαλος της στην σχολή. «Έχω μεγάλη ευθύνη για τη Ζέτα γιατί ήταν μαθήτρια μου. Αν η Ζέτα δεν είναι καλή αισθάνομαι ότι κάτι δεν έκανα κι εγώ καλά . Στο βαθμό που μου αναλογεί βέβαια. Άρα γι’ αυτό το πρόσωπο μόνο αγάπη νιώθω», δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: tv Nea blog






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2371.html