Μπεκατώρου vs Ζυγούλη: σημειώσατε 1 !


Ημερομηνία Τρίτη, 18 Ιαν 2011 @ 14:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Μαρια Μπεκατώρου - Φαβορί για το Μαστερ Σεφ τζούνιορ του χρόνου στο MegaΜαρία Μπεκατώρου εναντίον Κάτιας Ζυγούλη! Προφανώς δεν εννοούμε ότι η Μαρία κέρδισε την καρδιά και το κορμί του συζύγου της κας Ζυγούλη, Σάκη Ρουβά.. Ούτε βέβαια ότι πιάστηκαν μαλλί με μαλλί Μαρία και Κάτια, και επικράτησε στα σημεία η κα Μπεκατώρου. Η ξανθιά παρουσιάστρια από τις Τζιτζιφιές με την αγάπη του κόσμου έφαγε στη στροφή το top model.

Ετσι, από φιναλίστ του talent show  Just the Two of Us, έγινε φαβορί να αναλάβει το ριάλιτι μαγειρικής. Οι μετοχές της Μαρίας Μπεκατώρου στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο εκτοξεύτηκαν και το όνομά της βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Mega για το ποια θα αναλάβει το «Master Chef Junior». Μιας λίστας με μεγάλα ονόματα, καθώς ανάμεσά τους είναι και αυτό της Κάτιας Ζυγούλη.


Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Mega για το Master Chef και το Master Chef Junior. Τα δυο ριάλιτι μαγειρικής θα προβληθούν την επόμενη σεζόν αλλά η προετοιμασία θα ξεκινήσει από τον Απρίλιο. Στη σύσκεψη που έγινε το όνομα που έπεσε στο τραπέζι για το ριάλιτι μαγειρικής με παιδιά είναι αυτό της Μαρίας Μπεκατώρου και θεωρείται το απόλυτο φαβορί.

Μπορεί σε προηγούμενη σύσκεψη η Κάτια Ζυγούλη να ήταν στην κορυφή για την παρουσίαση του Master Chef Junior, αλλά όπως φαίνεται τελικά «φαγώθηκε» στη στροφή από τη Μαρία Μπεκατώρου. Τις επόμενες μέρες στέλεχος του Μεγάλου Καναλιού θα συναντηθεί με την παρουσιάστρια για να έχουν μια πρώτη συζήτηση.

Πηγή: Espresso






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2366.html